Jakieś tam przetarcie mam.Wcześniej w moje ręce wpadł golf mk II przy którym coś tam się podłubało :-D
Od jakiegoś czasu choruje na dwójeczke
Co do zamachu to stoczony na 4kg.
katalizatorów brak
witam kolego ładne polo oblookane nysie ,na żywo jeszcze lepiej się prezentuje ,może na nastepnym zlocie w nysie bede swoja polowka a nie passatem hehehe
może wcześniej gdzieś się spotkamy.Na manie się wybierasz??Pasek zajebisty, prezentował się elegancko.Celuj w Gti bo dużo frajdy daje ten mały pierdolot :-D.Kiedy bedziemy mogli podziwiać GTi Banego???już coś masz upatrzonego???
a tak na marginesie to skorzystałem z Twoich rad lusterko i klamki się malują i dojdzie jeszcze 2 calowy rant do bbs
halogen oklejony mam folią za 5 zl z allegro chyba najlepsza a tarcze sa od bezposrednirgo dystrybutora MIKODA na allegro sie wystawiaja ,a z tym gti niewiem jak to bedzie ?chcialbym kupic nowe moto z salonu moze sie uda zobaczymy co wyjdzie w praniu narazie sprzedaje gsxra, daj foty jak zmienisz klamki i lusterka
plany zacne. Myśle ze w tym tygodniu złoże wszystko do kupy.Teraz jestem w fazie skręcania felg, dołożyłem 2 calowe ranty na tył.wrzuce autualne foto.Jakie moto planujesz??
[quote="kondiii"] Myśle ze w tym tygodniu złoże wszystko do kupy.Teraz jestem w fazie skręcania felg, dołożyłem 2 calowe ranty na tył.wrzuce autualne foto.[/quote]
Wrzucaj foto chciałbym zobaczyć :cool2: Wczesniej z tyłu miałeś ranty 1.5 cala?
Wrzucasz je na przód?
Tak ranty 1.5cala idą na przód.Przymiarke robiłem w weekend i całkiem fajnie wyglądało.
Co do dolotu to przymierzałem kiedyś dia był duzy powyżej 1.6 nie mieścił mi się pod rozpórką.
Tofik orientujesz się jakie wymiary ma pucha do 1.6???
[quote="kondiii"]Tak ranty 1.5cala idą na przód.Przymiarke robiłem w weekend i całkiem fajnie wyglądało.
Co do dolotu to przymierzałem kiedyś dia był duzy powyżej 1.6 nie mieścił mi się pod rozpórką.
Tofik orientujesz się jakie wymiary ma pucha do 1.6???[/quote]
teraz ja go mam i rzeczywiście się nie mieści pod rozpórką, ale mam pomysł jak to obejść
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.