Polo 6n by rumcajs25

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""rumcajs25""]Hmm mi sie wydaje ze ładnie beda te cleary wygladac ale no coz jeszcze zobaczymy[/quote]

Masz rację- wydaje Ci się :P ;) (miałem cleary z przodu- nie halo to wyglądało,więc szukałem Hella w dobrej cenie, ale się nie udało wiec kupiłem Depo)
Jak Ci tu podpowiadają załóż białe ale nie cleary, z budżetowych np. Depo (25zł sztuka) albo jak Ci sie uda znaleźć to ori używki hella ;)
Na tył przynajmniej ori przydymione lampy bym widział bo te emeryckie to okrucieństwo ;)

Pozdro i powodzenia :piwo:
r
rumcajs25
Swój
Swój

Post autor: rumcajs25 »

No jak tak gadacie to moze i zdanie zmienie co do kierunów :) Z białymi nie bylo by problemu bo starszy w swoim Polo ma biale przednie kieruny z tym ze jeden jest Depo a drugi jakis TYC czy cos, ja bym bardziej celował w ori hella bo lubie wszystko na cacy, ale wiem ze dorwac biale kierunki helci łatwo nie bedzie, ale coz wszystko sie z czasem okaze. Narazie nie modze nic za wiele tyle ze kosmetyka autka no i te nieszczesne chlapacze kupiłem jutro mysle ze dotra do mnie, ale moze i dobrze z jednej strony bo auto w porze jesiennej/zimowej az takie uwalone nie bedzie jak dotychczas. Nic nie modze dlatego ze mam teraz troche spraw na glowie i kasiorka potrzebna :blush2:
Mój Chagalblue
Ogólnopolski Zlot PKP 2013
Ogólnopolski Zlot PKP 2014
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""rumcajs25""]ale wiem ze dorwac biale kierunki helci łatwo nie bedzie[/quote]
Można dostać- pawellini w odpowiednim temacie oferuje nowe po 50zł sztuka jak dobrze pamiętam
r
rumcajs25
Swój
Swój

[quote=""krzychu20""][quote=""rumcajs25""]ale wiem ze dorwac biale kierunki helci łatwo nie bedzie[/quote]
Można dostać- pawellini w odpowiednim temacie oferuje nowe po 50zł sztuka jak dobrze pamiętam[/quote]
Narazie sobie je odpuszcze bo to zbedny bajer a kieruny mam to na "gwałt" mi one nie potrzebne. Tymczasem doszła mi dzisiaj paczuszka od daro87 z kompletem chlapaczy :yahoo: , wzialem je od razu załozyłem zeby mi po garazu do soboty sie nie plątały (wiem ze zaraz kazdy mnie zjedzie sciagaj je itp ale jak pisałem to koniecznosc) i efekt jest taki( moim zdaniem źle te fartuchy nie leżą):
Obrazek

Obrazek
Setup zimowy prawie gotowy mówie prawie bo musze jeszcze naciagnac na to jakies dobre zimówki
Obrazek
No i narazie tyle zdjec :crazy:
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Ja bym wywalil te brzydkie pokrowce z siedzeniem.Wrzuc zdjecia srodka.Z zewnatrz nawet ok wyglada.
Zaloz zawieche z gti.Drogi masz zle zapytaj Justice,jak jezdzi po lesnych drozkach na zawiasie 60/60.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
r
rumcajs25
Swój
Swój

[quote=""przem_polo""]Zaloz zawieche z gti.Drogi masz zle zapytaj Justice,jak jezdzi po lesnych drozkach na zawiasie 60/60.[/quote]
Bo JuStIcE to jest hardcor co tu gadac :grin: Polo sluzy mi na codzien i chce zeby tez bylo praktyczne, zobaczymy w przyszlosci moze zdecyduje sie na nieduzy gwint, robota powoli mknie do przodu :D
[quote=""przem_polo""]Ja bym wywalil te brzydkie pokrowce z siedzeniem.[/quote]
Myslałem nad tym ale narazie musza one zostac bo fotel jest troche przytarty (standard) i w tym miejscu brudny i to ogolnie ładnie sie nie komponuje wiec narazie wole jezdzic z nimi. Na urlop (w sierpniu) planuje wyprac całe wnetrze fotele tez jakos doprac i zabezpieczyc cala podłogę to wszystko bedzie ok. A fotki wnetrza? A co tu pokazywac toc to zwykła seria :crazy:
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

A jakie masz wnętrze? Fox? Tzn. jasno szara tapicerka w niebieskie i czerwone paćki? Bo mam do sprzedania za grosze niepoprzecierane elementy fotela pasażera (siedzisko i oparcie) co prawda 3d ale miałbyś dodatkowe składanie gdyby trzeba coś przewieźć ;)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
r
rumcajs25
Swój
Swój

Chwila moment ogladałem Twoje ogloszenie w giełdzie musze oblukac i Ci powiem
Edt: Nie no akurat nie taki mam wzór
Mój Chagalblue
r
rumcajs25
Swój
Swój

No jako ze w koncu zebrałem sie i zrobilem foto zmiany przeprowadzonej w sobote wrzucam ją tutaj:
Obrazek
Obrazek
Jakos tak wyszło ze w kadr zalapało sie drugie Polo :crazy:
Obrazek
Moim zdaniem lepiej sie prezentuje z białymi kierunami, a to wszystko przez krzychu20 bo gdzies mnie nakrecił piszac tutaj o tych bialych kierunach. Teraz do kompletu bede polował na biale boczne bo tak to ni w kij ni w oko tu biale a bok pomaranczowe. A co do tylnich lamp nie chce wydawac niepotrzebnie kasy na HBM bo te są w super stanie i sie zastanawiam co by tu z nimi pomodzic zeby je przyciemnic we wlasnym zakresie :scratch: Jakies pomysły? ;)
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""rumcajs25""]A co do tylnich lamp nie chce wydawac niepotrzebnie kasy na HBM bo te są w super stanie i sie zastanawiam co by tu z nimi pomodzic zeby je przyciemnic we wlasnym zakresie Jakies pomysły? [/quote]

Na tył możesz wrzucić chociażby ori dymione Hella

Obrazek

Jest jeszcze opcja pryśnięcia motipem do lamp lub oklejenie folią do lamp ale na Twoim miejscu wolałbym kupić takie jak na foto co Ci podałem ;)
r
rumcajs25
Swój
Swój

Dobra trzeba by cos nabazgrać :blush2:
Jako ze nudziło mi sie i od jakiegos czasu zaden mod mi do głowy nie przychodził postanowiłem dać w czarny wnetrze znaczka we froncie bo ta szarosc taka jest bezpłciowa a ten chrom czy jak to tam mi sie podoba i nie chciałem całego na czarno malowac, wyszło to następująco:
centralnie:
Obrazek
z boku:
Obrazek
Ponadto nie pisałem o tym ale jakis geniusz odpryski na masce malował w kolorze, ale uwaga prosze usiasc...pedzlem :doh: Na pierwszy rzut oka tego nie widac dopiero po dobrym przyjrzeniu sie to jest zauwazalne, ale nie ma sie czym chwalic.
Przy przypływie $ czyli juz niedługo chce zaopatrzyc sie w kierunki boczne dymione FER i mam zamiar zrobic z kierunami przednimi cos takiego jak aktualnie ma krzychu20 bo probowałem rozkleic kierunki ale poddałem sie bo szkoda zeby pekły a taka koncepcja tez mi sie podoba i jest łatwiejsza w zrobieniu. Po grubszym zastanowieniu zdecydowałem sie ze wleca tez dymione lampy na tył. Ale wszystko w swoim czasie :grin: Przez ten czas tez koncepcja na auto sie zmieniła przemyslałem wszystko i bedzie seria z lekkim liftem tzn jakies lampy z czasem jakies ładne borbeciki albo indianapolisy moze delikatny smoked etc ale powoli zacznijmy od prostych rzeczy :D
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Nie poddawaj się z rozklejaniem.. kup lakier do przyciemniania lamp(tylko nie motipa, jest drogi a efekt taki sam jak za tańsze) http://allegro.pl/lakier-spray-do-lamp- ... 90306.html ten podobno bdb.. daj 3 warstwy od środka na kierunki + zrób normalny smoked i będzie cacy.. sam tak będę robił już niedługo :-)
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

KondzioR. zrób sam a nie piszesz Zbyszkowi żeby się nie poddawał :blush2:
Skoro sam dopiero będziesz robił to zobaczysz jak temat wygląda :closedeyes:

[quote=""rumcajs25""]Jako ze nudziło mi sie i od jakiegos czasu zaden mod mi do głowy nie przychodził[/quote]
Zbyszek nudziło Ci się nie miałeś pomysłu na moda ? Trzebabyło napisać do mnie coś by się znalazło :grin:
:D
r
rumcajs25
Swój
Swój

Nie wiem bo mam 2 rózne kierunki jeden TYC drugi depo i zaczałem od depo i nie mogłem go za uja rozkleic cos zaczeło strzelac jakby mialo zaraz peknac mowie pierd... nie robie :grin:
Z tym smokedem lamp przod musze zaczerpnac porady krzyska bo za bardzo nie wiem jak sie za to zabrac :blush2: Ale to pomyslimy :P
[quote=""krzychu20""]Zbyszek nudziło Ci się nie miałeś pomysłu na moda ? Trzebabyło napisać do mnie coś by się znalazło :grin: :D[/quote]
Oj tak to ino czekaj jak ci na gg wyskocze z pomysłem na moda :crazy:
Załuj tej wypowiedzi, oj załuj :lol: :D
Nie pisałem tez bo zapomniałem wczoraj pomalowałem tez na czarno uchwyt na aku od bezpieczników i część zamka tą co jest na słupku, tzn zeby drzwi sie nie otwierały bo było z takim ochydnym nalotem az zal na to było paczec :doh: dzisiaj musze to złozyć jak wyschnie :D
A tym mi KondzioR nie gadaj zebym sie nie poddawał tylko smokeda rób :jester:
Ogolnie w rzeczywistosci lepiej sie to wszystko prezentuje ale zdj robione tylko tel i nie oddają efektu, bo aparatu narazie nie mam.
Czekajcie teraz na mod in progress by krzychu 20 :jester:
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Jasny przód + tył ori hella dymione by ładnie współgrało :) Lecz w błotnik dałbym dymki FER'a :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”