[quote=""MiSiEk-GDA""]Kurde znam to auto widziałem na tegorocznej vw manii na faktori nawet nie wiedziałem, że to kogoś z "naszych" od razu poznałem po felach, które mega rzucają się w oczy :oki: :shock:[/quote]
To prawda byłem na Faktorii i chwile na VW Mani. Na faktorii brakowało lepszej gleby no i autu polerki jak widac sporo podziałałem od tamtego czasu bo tył teraz siedzi max a z przodu zostało z 2 cm gwintu. Ale mimo to miło ze zapamietałes borówke ;-)
[quote=""Skfarek""]
lukasz6oo gratki frykasa, skoro tak ich mało to dobra alokacja kapitału, bo jak się znudzi zawsze możesz pchnąć dalej za astronomiczną kwotę :good:[/quote]
dokładnie swego czasu kokos chciał sprzedać swój zestaw i tez tam ładna sumka była
[quote=""JuStIcE""][quote=""lukasz6oo""]Dziś z taką oto paczuszka zawitał kurier . Zderzak tył votex-a trzeci taki zderzak w Polsce. Ostatni raz dwa lata temu widziałem na aukcji gdzie osiągnął astronomiczna cena jak za kawałek plastiku. Ostatnio dostałem info że jest taki frykas wiec bez namysłu wziełem [/quote]
Będzie przynajmniej do przedniego w końcu pasował

[/quote]
Z tylnym na gładko nie jest tak zle . Gdy go nie było to różnica była spora.
Składam sobie drugi rozrusznik z nówka org. części . He nie to że auto zle pali , ale od tak na zapas.
Myślę też co z felunkiem na 2013 czy zostawić i modzić ZW2 czy tez coś nowego . Ogólnie to ciężko zastapić czym ciekawym moje RH . A przesiadka na podobnej klasy koło chyba nie ma sensu. Jak już to coś zupełnie innego , lub przeróbka moich na wersje '' fat'
Kilka foto na zakończenie sezonu 2012 i pokaz bory w barwach jesieni .

Ostatnio wpadły:
-zimówki continentala
-filtr paliwa
-filtr powietrza
-przegub wewnętrzny
-kosmetyki z Meugaris-a

Jadą nowe poduszki landford-a pod amory. I udało sie wyrwać kolejny frykas
No i jest ostatni element układanki w postaci progów do pakietu votex-a