VW POLO 1.4 MPI 75 km-CZIP TUNING??

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

w
wojtasyee
Newbie
Newbie

Post autor: wojtasyee »

Polo dostalełem z 3 letnim opuźnieniem.Jak wróce to domu na wakacje(bo studiuje) to postaram sie o fote.
Nie ważne.Nie chce tu gadać czy ja to nie jeżdrze,bo prostu interesuje mnie czip do polo 1,4 mpi i tyle.A skoro z założeniem wiąze sie tyle roboty to zatankuje mu do pełna i niech sp**::D
Dzieki wszystkim za odp. :D
Chyba,że chcecie rozwijać temat na temat teg czipa :vinsent:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Myślę że już nic więcej dodawać nie trzeba. Poza tym kultura niektórych wypowiedzi odbiegała od jakichkolwiek standardów (jakby się ktoś dziwił że jego posty znikły). jezeli macie ochotę podyskutować o wieku i umiejętnościak kolegi wojtasyee, to załóżcie nowy wątek! koniec spamowania!
Temat pozostaje otwarty, ale jest ciągle monitorowany - za kolejne wybryki będą kartki.
Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: madxmad »

wojtasyee silnik 1.4 MPI nie jest zbyt podatny na modyfikacje sterownika. Koszt takiego zabiegu nie jest warty pieniędzy, które musiałbyś zapłacić za taką usługę. Miałby on ewentualnie sens, gdy modyfikowałbyś silnik mechanicznie tak jak opisałem to w poście powyżej. te silniki są jak muły - ciężko je w normalnych warunkach "zajechać" ale ich podatność na modyfikacje oprogramowania są mizerne. Nie jest to 1.9 TDI, który można stosunkowo niskim kosztem "zawirusować" i uzyskując stosunkowo duże przyrosty mocy.

Tak więc lepiej będzie raczej zrobić tak jak to napisałeś w swoim ostatnim poście.

Pozdrawiam
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
w
wojtasyee
Newbie
Newbie

Post autor: wojtasyee »

Ok dziekuje za pomoc :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”