VW POLO 6R- 1.2 TSI Highline

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

ecd
Przeczytaj to co napisałem wyżej, to znajdziesz rozwiązanie dlaczego w Polo jest to nie wykonalne.
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

Post autor: ecd »

[quote=""Aoox""]ecd
Przeczytaj to co napisałem wyżej, to znajdziesz rozwiązanie dlaczego w Polo jest to nie wykonalne.[/quote]
Czytałem, czytałem wcześniej twojego posta, tylko chciałem napisać koledze kuci5, że nawet w ASO tego nie ogarniają (nie maja pojęcia jak są te halogeny połączone). Szkoda tylko, że VW tak kombinuje i nie można tego aktywować. Dziwne bo w innych autach z grupy VW (np. Octavia II, Fabia II, Ibiza) można to zrobić bez problemu.
Awatar użytkownika
kuci5
Początkujący
Początkujący

Post autor: kuci5 »

Dorzucam kilka zdjęć z weekendowej mini sesji po umyciu auta ;) Samochód, wymagał lekkiego odświeżenia.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kuci5
Początkujący
Początkujący

Może odświeżę troszeczkę temat.
Samochód ma się dobrze, dodałem do niego(uwaga będzie szał) końcówkę wydechu od Polo GTI.
Z góry przepraszam za pomazany samochód, ale akurat byłem w trakcie spolerowywania wosku z samochodu i robiłem zdjęcia, więc na niektórych zdjęciach samochód jest jeszcze not ready.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

Post autor: ecd »

Nie wiem być może to wygląda tylko na zdjęciu, ale mam wrażenie, ze końcówka z GTI nie "doszła" do końca :unsure:
Awatar użytkownika
lukasz6oo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: lukasz6oo »

Piękna ta czerwień dbaj panie o nia tylko dobre kosmetyki . Nareszcie ładne polo bo od czasów 6n2 szału nie było :grin: . Pozostało zyczyc bezproblemowej jazdy pozdro
RUMAK
Awatar użytkownika
kuci5
Początkujący
Początkujący

[quote=""lukasz6oo""]Piękna ta czerwień dbaj panie o nia tylko dobre kosmetyki . Nareszcie ładne polo bo od czasów 6n2 szału nie było :grin: . Pozostało zyczyc bezproblemowej jazdy pozdro[/quote]

Dbam,dbam.. ;) Akurat lakier dostał balsamy, kremy i olejki ze stajni Swissvax'a, tak więc myśle, że to najlepsze co może spotkać samochód ;)
Awatar użytkownika
miba
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: miba »

@Kuci, kiedy wpadniesz do KuroDetailing pochwalić się czerwoną strzałą? Będziemy robić moje czarne 6R, więc zapraszam do odwiedzin i wymiany spostrzeżeń ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
kuci5
Początkujący
Początkujący

miba- nie ma się czym chwalić. Lakier nadaje sie do korekty, ale to dopiero na wiosnę. Teraz leży na nim sobie Duragloss 111. Ale z miłą chęcią wpadnę.
Awatar użytkownika
miba
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: miba »

No to lada dzień zapraszam do ponownych odwiedzin - polo w końcu (oby) wjedzie do Kuro na wypięknienie go na bóstwo :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
kuci5
Początkujący
Początkujący

[quote=""miba""]No to lada dzień zapraszam do ponownych odwiedzin - polo w końcu (oby) wjedzie do Kuro na wypięknienie go na bóstwo :-)[/quote]

Dajcie znać, kiedy zaczynacie ;) Chętnie się pojawie
ODPOWIEDZ

Wróć do „6R”