teraz już byś nie mógł tak swobodnie wjeżdżać na krawężnik jak to było w trasie na rozpoczęcie sezonu do Krakowa
  teraz już byś nie mógł tak swobodnie wjeżdżać na krawężnik jak to było w trasie na rozpoczęcie sezonu do Krakowa  
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

mody środka na który wszyscy polują masz z głowy więc ogarniaj dalej
 mody środka na który wszyscy polują masz z głowy więc ogarniaj dalej 
 :?:
  :?: :?:[/quote]
  :?:[/quote] mody środka na który wszyscy polują masz z głowy więc ogarniaj dalej
 mody środka na który wszyscy polują masz z głowy więc ogarniaj dalej  [/quote]
[/quote] poza tym zaciapałem gwinta grubo towotem to liczę ze mu nie nie będzie:)
  poza tym zaciapałem gwinta grubo towotem to liczę ze mu nie nie będzie:) Ja mam gwint juz ze 2 tygodnie. Co prawda nie opuszczony bardzo nisko w razie opadów, ale juz jest na aucie. A sniegu jak nie bylo tak nie ma
 Ja mam gwint juz ze 2 tygodnie. Co prawda nie opuszczony bardzo nisko w razie opadów, ale juz jest na aucie. A sniegu jak nie bylo tak nie ma 
 Ja mam gwint juz ze 2 tygodnie. Co prawda nie opuszczony bardzo nisko w razie opadów, ale juz jest na aucie. A sniegu jak nie bylo tak nie ma
 Ja mam gwint juz ze 2 tygodnie. Co prawda nie opuszczony bardzo nisko w razie opadów, ale juz jest na aucie. A sniegu jak nie bylo tak nie ma  [/quote]
[/quote]
 :D
:D :D[/quote]
:D[/quote]