ZUO dalej prześladuje mojego czarnucha... tym razem dość gromadnie...
1) wzmacniacz oka, głośniki oka, kable oka, radio oka więc nie wiem czemu czasem pierdzi; wyzerowałem bas na froncie i zostawiłem tylko na wooferze, jest lepiej; niestety takie ciemniaki jak ja w zakresie CA mają problem, a sprawa pewnie jest prosta

2) wężyk pod puchą filtra powietrza strzelił, syf niestety zrobił swoje i trza było na szybko czegoś szukać; ostatecznie trafiła się nówka sztuka z malczana, więc problem naprawiony;
3) kołpax is lost :banghead: jeden się gdzieś podział cholera... po cichu liczę, że uda się go znaleźć, bo daleko nie jeździłem ostatnimi czasy;
4) Turbiaki sprzedane

5) szeroka stal sprzedana, więc nie ma koła na lato...
Na szczęście, żeby nie było że tylko źle się dzieje, trafiły mi się białe kieruny od XXLa, już poprawione czarną obwódką i na razie tak zostanie (idento miałem w 6ence i było si); trzeba znaleźć jakieś koło na lato, na początku ciężko myślałem nad tymi z
vwkasowego linka:

ale Ilona (Żona) jednak się nie zgodziła, żę niby za drogie czy cuś

tak więc obecnie stanąłem przed realnym wyborem:
ATS Classic - front 7x13 et3, tył 8x13 et1 ogarnięte po całości, gotowe na sezon (polerka + lakier) tylko nie wiem czy nie będzie to za szeroko i jak spasi na tyle 195/45/13 przy docelowych -60 z tyłu;
No i druga opcja - Rota Smoor, 7x13 et 20 wszystkie 4 sztuki, razem z gumami, tylko niestety stan jak na foto, wszystko ładne kompletne, ale śrubki do chromowania, rant do polerki, rotor do odświeżenia;
Na razie jestem najbliższy którejś z dwóch powyższych opcji, ale wciąż szukam bo mimo wszystko wolałbym Tramonty, PLSy albo Wolfrace Slot no ale kasa niestety nie ta, a priorytetem na ten rok jest odnowa karoserii i podwozia.