Drążyłem temat i zderzak można jednak trafić nawet używany jednak jest pewien problem, a mianowicie wersje arosy z tłumikiem na środku miały fabrycznie płytszą wytłoczkę na koło dojazdowe, ja natomiast mam ją głęboką na koło pełnowymiarowe :banghead: i może się tłumik nie zmieścić pod podłogą. Jak będę miał dostęp do kanału muszę dokładnie oblukać jak bardzo trzeba by rzeźbić żeby tłumik wychodził na środku.
Edit:przymiarka nowych lamp Hella :crazy: od razu zaznaczam, że pójdą w kolor autka i na razie śmigam na lupkowych
jak beda w kolorku autka, to moze to nawet ciekawie wygladac.
kurde ten tylni zderzak az sie prosi o wymiane na ten co pisalismy wczesniej :crazy:
dzialaj z Lampkami
[quote="Tomek001"]Śmieszne te lampy mimo, że Hella. Już czarne lexy chyba lepiej wyglądają w tym wypadku.[/quote]
lexy? nigdy :!:
[quote="wrotek_poz"]:lol: te lampy mnie zniszczyły..takie tandetnie plastykowe się wydają (bez obrazy)[/quote]
Nikt się nie obraża nie po to tu samochód wrzuciłem
Poczekajcie jak będą w kolorze wtedy może bardziej Wam podejdą . Na forum lupo&arosa na ich temat też są zdania podzielone jedni chwali inni wręcz przeciwnie, ale nikt ich nie ma więc będę mieć coś oryginalnego co mnie wyróżni :crazy:
a mnie to sie podoba ile dales za lakierowanie ?? jak chcesz to napisz na PW.
a co do autka.. patrzac na pierwsze zdjecie, to aroska dosc wysoko stoi, wiec nizej ja !
[quote="xdavvex"]ile dales za lakierowanie ?? jak chcesz to napisz na PW.[/quote]
zapłaciłem jedynie 30zł za lakier, a robociznę też robocizną zapłacę (format kompa)
niżej autko niestety nie pójdzie już jest dość twardo i nisko jak na nasze dziury poniżej porównanie z serią
[quote="Paffcio"]ale nazwa lakieru fajna hehehe[/quote]
znam go z Twojej 6n-ki ;-)
Pozostałym dzięki za opinie również te mniej pochlebne, ale wiadomo ile ludzi tyle gustów
Edit: Sesja z bliźniakiem elDario ze zlotu Lupo&Arosa Klub Polska w Międzybrodziu Bialskim
Edit 2 :Decyzja o rzeźbie zapadła :mrgreen: . Udało się wyhaczyć oryginalny zderzak od sporta w moim roczniku teraz tylko czekam na termin i kumpla lakiernika i tniemy w bagażniku