Pola6N by GONIA ;-)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

łooo dobre bo polskie :D

gleba tyle ze dawaj odrazu =-60/-40 lub gewinde bo tak jak harnas pisal bedzie malo (enyłej musze sie z nim na piwku spotkac)

zderzk na ori i kolorek, autko jest w ori kolorku wiec nie bedize problemu wyszarpac z alledrogo jakiegos urzywangeo nawet z halunami :) kierka przednia nie zmienial bym. gałke moze, na jakas ze skody.

nooooo na zdjecie włascicielki czekam nawet ja tzn auta z włascicielka :D oby predko :D

powodzenia.
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Post autor: GONIA »

Witam wszystkich :hello:
Jeśli któremuś z was koledzy rzuci się w oczy gdzieś taki zderzak o jakim pisaliście wyżej to dajcie znać jeśli będzie w dobrej cenie to może zmienię?? a jeszcze lepiej jak by był w takim samym kolorze jak reszta auta ale to już śmiem twierdzić ciężko będzie. Liczę na jakieś propozycje z waszej strony do rozpatrzenia. ;) Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie nowo dodane komentarze :)

Dziś przyszły mi pocztą światłowody do nawiewów od czaja( jeszcze raz dziękuję za nie ;) ), teraz jestem w pracy ale jak tylko jutro znajdę chwilkę to postaram się je zamontować i podświetlenie nawiewów wkońcu nabierze oczekiwanego efektu- taki drobiazg ale co tam też się cieszę :yahoo:
Obrazek
r
rafal_1903
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: rafal_1903 »

Ładne polo dbaj o Nie a napewno nie bedzie zawodzić :D
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="GONIA"]teraz jestem w pracy ale jak tylko jutro znajdę chwilkę to postaram się je zamontować i podświetlenie nawiewów wkońcu nabierze oczekiwanego efektu- taki drobiazg ale co tam też się cieszę[/quote]
Nie ma za co. Najbardziej się serce raduje jak coś przyda się komuś innemu, a mnie jest zbędne :) Czekam na zdjęcia z efektem końcowym.
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Oj jak mi miło :) cenie sobie każda pozytywna opinię :D a co do kubełków to podejrzewam że są z polo GTI. Pozdrawiam
Piotrek ja tez tak mam , bo tak miło pomagać ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
PublicEnemy
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: PublicEnemy »

ładna polówka i Borbety na które szykuję się od jakiegoś czasu :)
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Polówka widać,ze zadbana, wszystko jest na plus, ale podświetlenie zegarów kompletnie mi sie tutaj nie podoba, po co zmieniac na niebieskie skoro wyswietlacz przebiegu i godziny nie jest podswietlany rowniez na niebiesko, mija sie to z celem, jak juz to zainwestowac w licznik od GTI, takie jest moje zdanie, autko masz fajne, dbaj o nie dalej, jeśli poddasz je modyfikacjom, do ktorych natchnienie znajdziesz na forum to bedzie good : ) pozdrawiam
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote="GONIA"]Piotrek ja tez tak mam , bo tak miło pomagać [/quote]
Hihi, nie tylko Wy tak macie :D A co do foteli, Małgoś, to są one na 90% z Seata Ibizy / Cordoby.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

[quote="JuStIcE"]Hihi, nie tylko Wy tak macie :D A co do foteli, Małgoś, to są one na 90% z Seata Ibizy / Cordoby.[/quote]
Bartuś a ty zawsze na straży potwierdzenia wszelkich informacji, pozdrawiam Cię serdecznie ;) miałam ostatnio okazje obejrzeć wkońcu czwarty numer gazetki klubowej i muszę powiedzieć że kawał dobrej roboty zrobiliście :thumbsup: zrobiłam takie oczka jak to zobaczyłam :shock: :)
Obrazek
P
Pat
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pat »

Widać że bardzo zadbane Polo wystarczy teraz tylko dalej o nie dbać :) dobrze napisał kolega wyżej jezeli poddasz auto modyfikacja do których natchnienie znajdziesz na tym forum i przemyslisz je dobrze to bedzie to ciekawy projekt i pokazesz ze kobieta potrafi :) Masz taki sam silnik jak ja i pewnie tak samo jak ja nie bedizesz na niego narzekac bo jest bardzo ekonomiczny ;))
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Pat tak masz racje nie mam co narzekać na mój silniczek w poli, teraz dopiero czuje jaki jest ekonomiczny i ile przy wcześniejszym aucie traciłam na dojazdy do pracy( a mam ponad 13 w jedna stronę). A muszę się do czegoś przyznać...tylko się nie śmiejcie UWIELBIAM DBAĆ O AUTA :bow: :amen:
Obrazek
Awatar użytkownika
foxmen1
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: foxmen1 »

[quote="GONIA"]UWIELBIAM DBAĆ O AUTA :bow: :amen:[/quote]

Wcale nie śmieszne :D tak 3maj :oki:
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: stekvw »

GONIA
Poli ładna i zadbana , i takie mi się podobają
przede wszystkim dbaj o silnik .
Pozdro :oki:
Stanisław Makowski
Pasja, to najlepszy biznes.

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Bardzo fajna Polówka i na dodatek w rękach kobiety :) Dbaj dbaj i jeszcze raz dbaj :) Widzę że te same alu co u mnie,tylko że u Ciebie 15' u mnie 14' ;) Zapraszam jutro do mojego tematu,będą fotki po przymiarce felunku.
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Mam do wszystkich prośbę! :beg: chciała bym w niedługiej przyszłości zmienić zderzak przedni na ori z halogenami(taki jak ma np. Black;JuStIcE),lecz jest jeden mały problem w dużej mierze zależy to od wielu czynników-finansów... także jeśli ktoś z Was będzie gdzieś widział w rozsądnej cenie taki zderzak proszę o kontakt . Zdaje sobie sprawę ze będzie ciężko ale może się uda ;) za wszelkie propozycje dziękuję. Ps. a jakie to by było szczęście dostać zderzak w kolorze mojego autka...ale o się graniczy z cudem.
pozdrawiam serdecznie Wszystkich
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”