6n game over

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Jak dla mnie świetny stan blachy (zazdroszczę). Modyfikacji może mało ale starasz się robić konkrety.

Weź sobie za dobrą monetę, że nie zawsze potrzebna jest kasa. Czasami wystarczy papier ścierny i szmatka. Też mam kryzys i sobie czyszczę część po części.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Przebieg aż niewiarygodny, znasz historie tego samochodu i skąd tak mało km? Mi zawsze imponowały stare a utrzymane na najwyzszym poziomie fury :good: . Szkoda, ze nie jakaś fajniejsza wersja albo GTI bo byłby mały unikacik ;)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

znam znam całą historię i faktycznie miał tylko tyle przejechane, a co do wersji to masz racje golas z niego, ale powolutku po cichutku będzie doposażany;)
Awatar użytkownika
talka06
Początkujący
Początkujący

Post autor: talka06 »

nom zmiany są :) jak obiecywałes :D

a zrób foto komory silnika pokażjak wyszło!

poleciłbym POLO troche położyc na glebe!!
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote="damianese"]zdjęcia zrobione telefonem SE k800i więc tylko 3,2 mpix[/quote]
miej litosc, do neta sie powinno wrzucac max 1,3 mpx, zeby ludzie z laczem ponizej 100Mbps tez mogli sie nimi nacieszyc w mniej niz godzine od klikniecia w link...

Ale szerokiefo tylu i miejsc na glosniki w drzwiach zazdroszcze ;]
A
Anonymous

trochę alkoholu sobie odmówiłem ale dałem rady:D:D:D gleba będzie na wiosne bo już amortyzatory mają tylko około 60% skuteczności więc amorki na sportowe i springi, jestem biednym studentem wiec powoli to idzie:/

za miejsca na głośniki i ori głośniki wszystkie hatmonijki i mocowania za stówkę:D:D:D opłacało się jechać do Jasiennicy, tylny zderzak 200zł plus 100zł znajomy blacharz mi zrobił, załatwiam mu auta do malowania to taniej musiał zrobić:D 3,2 to średnia jakość zdjęć, może za duży rozmiar w rozszerzeniu ale jakość i tak za mała ;) moze jesienna sesyjka na weselu w sobotę sobie załatwię ;) pozdrawiam ;)
A
Anonymous

witam, przybyło kilometrów, zima się zbliża, parę zdjęć zielonego potworka;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

PozdraVWiam;)
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

no z szerokim zderzaczkiem calkowicie inaczej, moze tez sie u mnie skusze na wymiane ;]
a co do zimy to ten zmrozony snieg na szybach z rana przed 6 strasznie slabi czlowieka ;)

do zobaczenia mam nadzieje 30.01 Pozdro
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Patrząc na zdjęcia to było kupę skrobania :butcher: A tak serio to szeroki rulez :thumbsup: W następnej kolejnosći bym kierunki przednie na białe zmienił.
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

ja bede sprzedawał zielony szeroki ale niestety do poprawek :( za to cena bedzie atrakcyjna
A
Anonymous

borys_wrocek
przedni?jak tak to napisz na PW ile chcialbys za niego,

Skfarek
jak coś to wymienie na in-pro z kierunkami clear i wtedy tył na 6n2, ale jeszcze mam pewien pomysł co do ori kierunków;)

bartek_tychy
mam nadzieje, że spocik wypali ;)

a co do autka to już niestety 47tys ponad kilometrów:D parę rzeczy planuje na ten sezon m.in:
-IN PRO światełka
-pod maską troszkę chromu<podtrzymanie aku>, troszkę rzeczy już mam tam zrobione na lusterko więc będzie pasować
-jakiś giwnior by się przydał
-przedni szeroki <możliwe że jakieś wloty zaspawam>
-w środku też ale to jak starczy funduszy
oby wszystko wypaliło;)

PozdraVWiam ;)
M
Murzynisko
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Murzynisko »

obszycie deski plus foteli i kanapy + boczki

ile kosztuje?
ciekaw jestem
napisz mi na priv ok?
A
Anonymous

Witam serdecznie,
warunki drogowe są wyborne:/ widać to po aucie, aa grill połamany przez lód z plandeki Tira :butcher: ubiłbym ich.. prawie sie nie rozwaliłem no ale cóż a tutaj brudasek i rozwalony grill:( :
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Grunt, że cała reszta ok i że Ty jesteś cały, swoją drogą przypomniała mi się historia którą opowiadał nam kiedyś nasz dostawca.
Jechał tirem z beczkami z lakierami i trakcie jazdy beczki wytoczyły się z naczepy, popękały, a następnie uszkodziły i pobrzudziły pojazd jadący za nim. Policja orzekła, że wina była tego co jechał z tyłu, bo gdyby zachował bezpieczną odległość mógły ominąć beczki.
Co do grilla: teraz no emblem czy ori ze znaczkiem w czarnym macie? :D
A
Anonymous

tak jak było tylko szeroki wskoczy wraz z wymianą grila;) ale trzeba poczekać bo troszke spawania będzie :D hehe :yahoo:

a tir jechał z naprzeciwka także to nie moja wina :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”