[quote=""Borek""]incognito89 podzielam, prędzej kupiłbym 6n2 bo młodsze i ocynk i zrobił konwersje frontu i zadku na 6n. Jedyną rzeczą która kusi w 6n2, jak dla mnie, jest możliwość wsadzenia ori xenonu[/quote]
dokładnie. w 6n2 front jest przydki. 6n ma front bardziej zadziorny. ale co fakt buda w ocynku to duzy brak w 6n. ale projekt jest kozak. widac ze wszystko przmyslane juz na poczatku.
a tam.. ładnie ładnie- ale bardziej wydaje mi się profi- i mi się podoba pod względem pracy zrobionej- i teraz mnie nie bijcie- ten oto przypadek opla/vauxalla astry, turzol pewnie widział- miazga
[quote=""damianese""]a tam.. ładnie ładnie- ale bardziej wydaje mi się profi- i mi się podoba pod względem pracy zrobionej- i teraz mnie nie bijcie- ten oto przypadek opla/vauxalla astry, turzol pewnie widział- miazga
autko jest swietne , i po czesci znam kolesia co to stworzyl zamieniam od czasu do czasu pare slow, i zdradze ze trwaja prace nad nowym przodem na rok 2011 i auto bedzie calkiem inaczej wygladac niz wyglada
[quote=""damianese""]turzol
no tak- ale jest pokazane jak ze zwykłej astry robią wersje limitowaną- pod maską tą stalom to mnie zmiażdżyli;) a audio ech[/quote]
z tego co szybko przeleciałem to wyczytałem że nie zrobili wersji limitowanej a on zamienił tą niebieska na limitowaną
[quote=""paroof""]
w 6n2 front jest przydki. 6n ma front bardziej zadziorny. ale co fakt buda w ocynku to duzy brak w 6n. ale projekt jest kozak. widac ze wszystko przmyslane juz na poczatku.[/quote]
Mimo, że 6N i 6N2 to są prawie te same auta to różnic w wielu aspektach jest naprawdę sporo, VW twierdzi że 70% części zastosowanych w 6N2 jest wymienione na inne w stosunku do 6N.
Front 6N już niestety trąci mocno starością, a głównie za sprawą kiepskich reflektorów, a znowu ich wymiana na inne wiąże się z zastosowaniem zamienników, z których chyba najlepszy pod względem wykonania i wyglądu jest In-Pro Clear.
6N2 ma bardziej podniesiony front - w serii dla mnie wygląda trochę jak Fabia. Wystarczy jednak włożyć ori ksenon i wygładzić listwe zderzaka i wygląda wg mnie o niebo lepiej niż 6N.
Pomijam już wnętrza obu aut jak i wyposażenie bo dzieli je dosłownie przepaść.
[quote=""damianese""]a tam.. ładnie ładnie- ale bardziej wydaje mi się profi- i mi się podoba pod względem pracy zrobionej- i teraz mnie nie bijcie- ten oto przypadek opla/vauxalla astry, turzol pewnie widział- miazga
[quote=""Skoczi""]damianese napisał(a):a tam.. ładnie ładnie- ale bardziej wydaje mi się profi- i mi się podoba pod względem pracy zrobionej- i teraz mnie nie bijcie- ten oto przypadek opla/vauxalla astry, turzol pewnie widział- [url=miazgahttp://www.detailingworld.co.uk/forum/s]miazgahttp://www.detailingworld.co.uk/forum/s[/url] ... hp?t=81391nie ogarniam ! masakra ![/quote]
Po prostu powala na kolana.Widzial ktos z was moze golfa2 na tych zdjeciach jaki ma rant na feldze.