dziękuje bardzo wszystkim, którzy docenili moją pracę i serce, które wkładam w to auto a jednocześnie obiecuję, że to nie koniec moich prac nad tym vwozem
myslę, że nawet jutro będzie aktualizacja w moim temacie :butcher:
[quote=""Kamil88C""]Polo mega zadbane, jednak wygrało dopiero teraz jak była mała konkurencja[/quote]
mała, nie mała, fakt wcześniej było o wiele więcej "wypasionych" projektów, jednak jak ktoś śledzi mój projekt to dobrze wie, że dla mnie nie liczy się tylko koło i zawias, na pierwszym miejscu jest stan techniczny i wizualny auta, stan lakieru, czystość wewnatrz - wszystko musi być dopięte na ostatni guzik
[quote=""vwkas18""]Paffcio czekamy w kolejnym roku na 6n i 6n2 spod twojej ręki[/quote]
6n owszem, w 6n2 ja tylko pomagam mojej kobiecie, która niestety, albo i stety musi słuchać moich opowiesci o planach co do mojego auta jak i czasem spedzac czas ze mna w garazu podczas modzenia przy polówce
ale to chyba owocuje, ma juz swoje 6n2, mody tez ida w dobra strone - i to wcale nie moje pomysly, ja tylko pomagam w montażu, no i dziś zglosila swoja kandydature na klubowicza
mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie będzie wspolna sesja mojej i Ali polówki, moze uda sie zalapać do trends'a - do zobaczenia w 2011 !! :piwo: