Zbiornik paliwa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

S
Speede_ZGL
Swój
Swój

Post autor: Speede_ZGL »

dzięki panowie, zaraz zamawiam bak ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
lukas2305
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: lukas2305 »

do razu, żeby nie było wątpliwości jak z montażem, dobry manual.
http://www.polo-land.fr/forum/ftopic5414.php
po francusku ale jak ktoś ma Chrome'a to klik prawym myszki i "Przetłumacz na język polski", ale po fotkach też sięmożna domyśleć.
Speede_ZGL, przy okazji też byś mógł pare fotek zrobić. Nawet nie jako manual ale tak do rozeznania co i jak. Pozdrawiam
S
Speede_ZGL
Swój
Swój

dzięki wielkie, ale ja raczej oddam do znajomego mechanika auto, bo sam nie potrafię się z tym babrać. Samodzielnie to jedynie sobie pomaluje środkiem antykorozyjnym i dodatkową izolacją wąż zabezpieczę. Kilka fotek powrzucam ;)

pzdr
Obrazek
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

Speede_ZGL powiem tak
miałem podobny problem..u siebie z bakiem
okazała sie pomocna plastelina do łatania zbiorników paliwowych (musiałem zuurzyć chyba 3 bo były po 18 gram o ile pamiętam) nie pamiętam nazwy była czarna!! na allegro jest niebieska i szara ale jest do pupy przetestowane (odradzam Poxyline i tego typu marketowe środki)
http://allegro.pl/masa-naprawcza-do-zbi ... 74359.html
czas schnięcia 48 godzin teraz nie cieknie i wytrzymałość zaj..nożem nie mogłem wyrównać żeby było ładnie
co do wyjęcia baku to nie ma aż takiej filozofii czas ok 30 min jeżeli ma się garaż z kanałem
S
Speede_ZGL
Swój
Swój

Teraz to musztarda po obiedzie. Zresztą powyżej 10l w zbiorników cieknie. Wąż już był robiony i to felernie robiony, dlatego postanowiłem kupić nowy bak i już.
Obrazek
ś
świciu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: świciu »

Panowie male pytanie, wymienialem zbiornik, bo niestety gleba dała sie we znaki, odrazu chcialem sobie poprowadzic przewody paliwowe w sordku i pytanko mam teraz takie, które przewody gdzie wpiac jak polaczyc które do którego
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”