Dobry budżetowy zawias jeśli zależy Ci na sporym obniżeniu auta. Zobacz w jakim stanie, czy nie wylany, czy mocno zniszczona powłoka lakiernicza. No i jaka cena?
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
Typ mowi ze lekko pozdzierane sprezyny z lakieru, cena to 450
Co do obnizenia nie chce go za bardzo znizyc, gdyz mam na froncie dokladke z golfiny III gti i zeby mi nie rysowala
zawias najtanszy,wiele osób mówi ze porzadny gwint gdzyz tylko na takim jezdziało.coz za te kase to i tak przystepna oferta, poł Polski na tym jezdzii i nie narzeka :rotfl:
wart swoich pieniedzy jedak jest nieco miekki w porownaniu do juz niedostepnego GTcupline
moze sie wypowie ktos inny ale Deska ma to samo i bez twardych odboi wydaje sie bardziej miekki
:jester:
zalezy w jakim stanie a po zdjeciach wcale tego nie widadc,moj poprzedni gwint przejechal ponad 150 tys w 2 autach i gdyby nie to ze tylne amorki były krzywe pewnie do dzis by hulał
w gwincie niema helperów czyli sprezyn pomocniczych,przesadnie czyszczony tez nie widac zeby był.....moze byc ok cena tez nie wygorowana jak na uzywke
podobno w najwyzszym polozeniu jest -30 podobno bo nigdy nie sprawdzałem a wes pod uwage ze tu nie ma pomocniczych sprezyn
mysle ze na twoich kołach i tym gwincie autu nic sie niestanie