usterki - osprzęt silnika POLO GENESIS 1992 SILNIK 3F

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

Ja Cie pocieszę, we wrzesniu 2 razy urwałem tłumik iw ciągu tego samego weekendu. Przed tym felernym weekendem strzelil mi dlugi przewód hamulcowy, a na koniec weekendu rozciekła się pompa paliwa.
:assasin:
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
p
polo11
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: polo11 »

uf , są dobrzy ludzie na tym świecie , ;) już mi lepiej :D
p
polo11
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: polo11 »

odpowiedź na pytanie co będzie następne???
czarny czujnik temperatury !!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:
czarny czujnik 18zł zamiennik niebieski 18zł zamiennik , oryginały około 50- 60 złotych , warto dopłacić?

qrwaaaaaaaaaaaaaaa :angry2: :banghead: dziesiaj rano polo znow rzuciło palenie !!!!!!! wczoraj kupiłem oba czujniki niebieski i czarny topran niemcy po 16 zł i założyłem od razu ,ponieważ hall jest nowy postawiłem że cewka zapłonowa padła wyciągnąłem BREMI za 120 zł kupioną pod koniec października i włożyłem maxgear za 70 zł , ciekawe ile pociągnie ???:( po wymianie cewki auto zapaliło , 2 miesiące to raczej niedużo jak na nową część :( irytujące jest to ciągłe wymienianie osprzętu :( cewke wymieniłem w ramach gwarancji i co , powiem to znowu ... ciekawe co dalej ;) co do czujników to czarny działa w sensie że wskazówka wstaje , a niebieski - chyba tez bo odpalił , i to tyle , musiałem sie wyżalić , dobrze że dzisiaj było +4 stopnie , bo tak to by polo czekało już chyba do wiosny :shock:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 sty 2011, 9:23 przez polo11, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""polo11""]Witam wszystkich , jestem na forum nowym użytkownikiem , mogę opowiedzieć o bieżących zmaganiach z moją polówką . [/quote]

Kolego:
1. Przeczytaj najpierw regulamin działu bo to nie jest odpowiedni dział na opisywanie bieżących działań związanych ze swoim autem, zacząłeś z usterką, ale potem zrobiłeś syf kompletny z tematu.
2. W przypadku opisywania swojego polo i bieżących działań zakładamy temat w dziale styling/fotki aut, ale najpierw popraw pierwszy post wg. regulaminu i daj całościowe fotki a nie tylko części auta.
3. Wrzucaj miniaturki zdjęć.
4. Edytuj posty a nie ładuj jednego pod drugim.
5. Popraw nazwę tematu na regulaminową bo z tej nic nie wynika.

Popraw temat jak najszybciej, daj znać jak skończysz to ja Ci przeniosę do stylingu. Jeżeli nie podejmiesz żadnych działań temat wylatuje do kosza jako niezgodny z regulaminem!!!!!!
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
a
adam
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: adam »

Jeżeli palą się cewki sprawdź czy jest dobra masa do budy
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”