VolksWAGGIN 6n by miki96

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote="miki96"];> a od kiedy suff ma białe Polo?? Jakoś bardziej na czarne mi wygląda... :-D[/quote]
suff miał wczesniej i chyba jeszcze posiada białego resoraka :) 1.0 w 3 furtkach :)
od niedawna w sumie posiada czarne gti
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: miki96 »

[quote="Paffcio"][quote="miki96"];> a od kiedy suff ma białe Polo?? Jakoś bardziej na czarne mi wygląda... :-D[/quote]
suff miał wczesniej i chyba jeszcze posiada białego resoraka :) 1.0 w 3 furtkach :)
od niedawna w sumie posiada czarne gti[/quote]

aha, no niewiedziałem :jester:
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

incognito89 polówka jest mamy mikiego, on sam nie ma prawka, poczytaj inne posty to może będziesz miał lepszy obraz sytuacji :)
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
DanielJar
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: DanielJar »

nie no !! stary brak słów ! piękne auta, wszystkie mody na wielki plus, napisz gdzie kupiłeś takie neony? :D też sobie takie kupię :) bardzo dobry gust masz powiem Ci :D
na poważnie to zmień dilera :D
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

hehe to Ty olo jesteś usprawiedliwiony :D
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
M
Maciej1233
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Maciej1233 »

Rewelacja :crazy: Twoje auto,twoje mody.. ale wydaje mi się,że kierunek zły obrałeś..
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Wszystko da się jeszcze naprawić,zostań na forum posłuchaj kilku rad i zacznij wprowadzać je w życie swojego Polo i zobaczysz,że auto zacznie wtedy podobać ci się jeszcze bardziej .No a jeśli nie to zawsze możesz wrócić do stylu,który obecnie przedstawia twoje Polo .

Masz jakieś zdjęcia jak wyglądała po zakupie ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Gulunio
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Gulunio »

Forum czy klub tworzą ludzie a nie samochody, czyż nie? To po co tak chłopaka je**ć? Może i polówka jego Mamy i co z tego, może jak zda prawko to będzie jego i już przy niej modzi a, że jest młody to tak to wygląda jak wygląda. Rozumiem, że to jest forum i każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale jak tu jest wałkowane od dłuższego czasu Jak krytykować to konstruktywnie a nie np. "wieś tańczy i śpiewa, zmień chłopaku dilera".. Co to da? Jedynie zniechęci..

A co do auta to , faktycznie trochę przesadziłeś z tymi dodatkami, ja bym zaczął tak jak co poniektórzy koledzy piszą, więc nie będę się powtarzał kolejny raz :) Może jeśli tylko chcesz to faktycznie spróbuj wchłonąć trochę wiedzy która jest u nas na forum jeśli tylko coś Ci się spodoba, ogarnąć to w głowie i wdrożyć do swojego autka ;)
Evergreen :)

Klucze 2010 | Kozienice 2010 |...
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

[quote="Gulunio"]Forum czy klub tworzą ludzie a nie samochody, czyż nie? To po co tak chłopaka je**ć? Może i polówka jego Mamy i co z tego, może jak zda prawko to będzie jego i już przy niej modzi a, że jest młody to tak to wygląda jak wygląda. Rozumiem, że to jest forum i każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale jak tu jest wałkowane od dłuższego czasu Jak krytykować to konstruktywnie a nie np. "wieś tańczy i śpiewa, zmień chłopaku dilera".. Co to da? Jedynie zniechęci..

A co do auta to , faktycznie trochę przesadziłeś z tymi dodatkami, ja bym zaczął tak jak co poniektórzy koledzy piszą, więc nie będę się powtarzał kolejny raz :) Może jeśli tylko chcesz to faktycznie spróbuj wchłonąć trochę wiedzy która jest u nas na forum jeśli tylko coś Ci się spodoba, ogarnąć to w głowie i wdrożyć do swojego autka ;)[/quote]

dlatego większość która napisała w tym temacie krytykuje wygląd auta a nie miki96 :crazy:
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

większość wypowiedzi jest poniżej jakiej kolwiek krytyki, wypowiedzi nie świadcząo aucie ale o ludziach którzy tak do tego podchodzą.. także szanujmy sami siebie! bo większość co sie wypowiada i tak nie ma nic do pokazania. Sorry ala taka jest prawda, wypadało by pomoc koledze ew. go naprowadzić a nie robić sobie kabaret..
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote="incognito89"]większość wypowiedzi jest poniżej jakiej kolwiek krytyki, wypowiedzi nie świadcząo aucie ale o ludziach którzy tak do tego podchodzą.. także szanujmy sami siebie! bo większość co sie wypowiada i tak nie ma nic do pokazania. Sorry ala taka jest prawda, wypadało by pomoc koledze ew. go naprowadzić a nie robić sobie kabaret..[/quote]
:piwo: Też jestem zdania, że lepiej powiedzieć co zmienić żeby było lepiej niż tylko się śmiać. Miki, mam nadzieję że tym razem nasze porady sobie weźmiesz do serca, bo poprzednio cosik nie bardzo wyszło chyba z lampami tylnymi :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Gulunio

[quote="JuStIcE"]większość wypowiedzi jest poniżej jakiej kolwiek krytyki, wypowiedzi nie świadcząo aucie ale o ludziach którzy tak do tego podchodzą.. także szanujmy sami siebie! bo większość co sie wypowiada i tak nie ma nic do pokazania. Sorry ala taka jest prawda, wypadało by pomoc koledze ew. go naprowadzić a nie robić sobie kabaret..[/quote]
[quote="JuStIcE"]Też jestem zdania, że lepiej powiedzieć co zmienić żeby było lepiej niż tylko się śmiać. Miki, mam nadzieję że tym razem nasze porady sobie weźmiesz do serca, bo poprzednio cosik nie bardzo wyszło chyba z lampami tylnymi :P[/quote]
:piwo: :piwo: Macie 100% racje! Mnie już to po prostu wkurw..

Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

Kolega miki96 był już wielokrotnie naprowadzany, choćby w sprawie tylnych lamp. Niestety żadnej z porad nie wziął sobie do serca.

przykładowo 4 strony dyskusji na temat lamp:

viewtopic.php?f=13&t=18389
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
Gulunio

Olo przepraszam i zwracam honor.

Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: miki96 »

kolego Olo: nie, wcale to nie jest tak, że nic sobie z tego nie robię...a tak wgl. to popatrz z tej strony: Wy znaleźliście mnie w necie, a ja chcąc czy nie chcąc się przyznałem do tego, bo wątpię, żebyś znalazł kogoś w moim wieku kto by się do tych wszystkich 'zarzutów' przyznał...Przecież mogłem się równie dobrze wykręcić, tylko po prostu po co kłamać?

Polo teraz będę powoli 'odwieśniaczał', ale Wy powinniście mi w tym pomóc, a nie tylko się naśmiewać- jak nie masz nic konkretnego do napisania, to po prostu nie pisz...Bo zdaję mi się, że większość osób mnie tak tutaj traktuję ze względu na mój wiek, ale w regulaminie nic o tym nie ma. Tak jak napisał kolega, w przyszłości będę się starał o prawko, i o to polo, a mamie się kupi cóś nowszego(może też kieś Polo)...

A tak do tematu: jakiś kolega się pytał czy nie mam fotek jak to polo było kupowane: nie, raczej nie mam(i żałuję), ale to nie jest pewne na 100%, jeszcze pogadam z mamą i jak się coś znajdzie to napewno wrzucę...

Już nie ma tych 'wieśniackich' kołpaków, tylko czarna stal na zimę... i te paski chromu z drzwi też ściągnąłem, będę musiał zrobić obecne foto... Więc zapraszam do doradzania co zrobić, a nie tylko do krytykowania...
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”