[6n] Polo 1.0 - da się coś z tego więcej wycisnąć ?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
wesol
Swój
Swój

Post autor: wesol »

[quote=""Katoo""]horyzont nie przejmuj się ja 100km/h też mam 4000 obrotów:) po prostu krótka skrznia.[/quote]

Przy tak malej motorowni i delikatnej to lepiej tak niz potem plakac ze panewki przytarte. Kazdy biadoli ze przydala by sie skryznia dluzsza albo 6 bieg. Tylko pytanie czy silnik i cala reszta wytrzyma. Zreszta powiem inaczej. Ma sharana tdi ze skrzynia 6 biegowa ale nie bardzo jest gdzie wbic ta 6 bo to juz dlawienie silnika no i dwumasy. Biegiem bezposrednim jest trójka i tylko jadac na ekspresowce wbijam 6 bieg przy predkosci min 130km/h
Awatar użytkownika
lukasz6oo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: lukasz6oo »

[quote=""wesol""][quote=""Katoo""]horyzont nie przejmuj się ja 100km/h też mam 4000 obrotów:) po prostu krótka skrznia.[/quote]

Przy tak malej motorowni i delikatnej to lepiej tak niz potem plakac ze panewki przytarte. Kazdy biadoli ze przydala by sie skryznia dluzsza albo 6 bieg. Tylko pytanie czy silnik i cala reszta wytrzyma. Zreszta powiem inaczej. Ma sharana tdi ze skrzynia 6 biegowa ale nie bardzo jest gdzie wbic ta 6 bo to juz dlawienie silnika no i dwumasy. Biegiem bezposrednim jest trójka i tylko jadac na ekspresowce wbijam 6 bieg przy predkosci min 130km/h[/quote]

Tylko że porównywanie szarana do polo jest trochę nie na miejscu :) . Sama mam bore tez 6biegwą i musze przyznac że spokojnie przy 100km/h wbijam 6-tkę i nie ma problemu ale mysle że wynika to z mieszej masy wzgledem szarana.
RUMAK
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”