GTI by Emi & Christopherek

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

gratulacje GTI-- rodzinne :grin:
dobry sprzęt do wyciągania silnika
jedyne co mi nie pasuje to lampy angliki
Ostatnio zmieniony 19 lis 2010, 23:28 przez vwkas18, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

[quote=""vwkas18""]gratulacje GTI-- rodzinne :grin:
dobry sprzęt do wyciągania silnika[/quote]
ano takie auto rodzinne:-)
a bez tego sprzętu cięzko by było czasem :grin:
a tu Pola na zimowym obuwiu ale tak wygląda tylko na tę zimę gdyż stalaki dostałem z autem,na przyszłą planuję aulu na których jeździła teraz a na wiosnę inne 15cali chce zakupić
Obrazek
parę dni temu zmieniłem tez jedną lampę przednią bo klosz był pęknięty i natura mnie zmusiła jak po dużym deszczyku zobaczyłem akwarium w lampie więc od razu szrot-zakupiłem hella z tego samego roku i wymieniłem.
a parę dni temu zrobiłem akcent tjuningowy w środku i zakupiłem rygielki gti,założyłem w aucie ale jakoś festynem mi zajeżdża i chyba jednak wrócę do seryjnych czarnych.wrzucam zdjęcie z aukcji a może jutro cyknę jak w aucie wyglądają
Obrazek
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

Post autor: michael511 »

[quote=""christopherek""]a parę dni temu zrobiłem akcent tjuningowy w środku i zakupiłem rygielki gti,założyłem w aucie ale jakoś festynem mi zajeżdża i chyba jednak wrócę do seryjnych czarnych.[/quote]
No trochę leci festynem... masz czarne w serii? Ja mam u siebie aluminiowe, tylko bez żadnych napisów.
Mein 6N GTI
...bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""michael511""][quote=""christopherek""]a parę dni temu zrobiłem akcent tjuningowy w środku i zakupiłem rygielki gti,założyłem w aucie ale jakoś festynem mi zajeżdża i chyba jednak wrócę do seryjnych czarnych.[/quote]
No trochę leci festynem... masz czarne w serii? Ja mam u siebie aluminiowe, tylko bez żadnych napisów.[/quote]
w serii były czarne i mam je,chyba wrócą na miejsce.aluminiowe nie są ori
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
christopherek

a tu zdjęcie oryginalnego scyzoryka:-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

ładna seria GTI :D

zdejmuj z klapy wlepe vwgolf i zakładaj PKP :box: :grin:
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""m911""]ładna seria GTI :D

zdejmuj z klapy wlepe vwgolf i zakładaj PKP :box: :grin:[/quote]
wlepa zostaje bo na tym forum siedzę już 5 lat :grin:
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

christopherek to dołóż jeszcze naszą do kompletu :P
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""Skfarek""]christopherek to dołóż jeszcze naszą do kompletu :P[/quote]
może kiedyś będzie mi dane zdobyc i nakleić.
teraz mam większy problem bo właśnie zauważyłem że otwierając auto z pilota wyje pompka z pneumata i co zdązyłem zauważyć nie chowa mi się rygielek od klapki wlewu paliwa.jak mam klapkę uchyloną i otwieram auto-popchnę palcem rygielek i wszystko szybko się otwiera i jest ok.niech ktoś mi podpowie jak się dostać do tego rygielka od tyłu bo nie bardzo wiem-w etce jakoś nie mogę znaleźć no chyba że jeszcze w instrukcji poszukam-a myślę że tam jest jakaś nieszczelnośc bo leciutko coś syczy:-)
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

christopherek jak wyje pompka od centralnego to znaczy że do wymiany
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""christopherek""]może kiedyś będzie mi dane zdobyc i nakleić.
teraz mam większy problem bo właśnie zauważyłem że otwierając auto z pilota wyje pompka z pneumata i co zdązyłem zauważyć nie chowa mi się rygielek od klapki wlewu paliwa.jak mam klapkę uchyloną i otwieram auto-popchnę palcem rygielek i wszystko szybko się otwiera i jest ok.niech ktoś mi podpowie jak się dostać do tego rygielka od tyłu bo nie bardzo wiem-w etce jakoś nie mogę znaleźć no chyba że jeszcze w instrukcji poszukam-a myślę że tam jest jakaś nieszczelnośc bo leciutko coś syczy:-)[/quote]
na bank uszczelka na silowniku pneumatycznym klapki wlewu puscila, ta gumowa taka i przez to pompka wyje - nie dobije odpowiedniego cisnienia bo ucieka bokami :)
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""vwkas18""]christopherek jak wyje pompka od centralnego to znaczy że do wymiany[/quote]
słuchaj mam 4tego z rzędu vw i wiedziałbym kiedy jest do wymiany :piwo:
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""Paffcio""][quote=""christopherek""]może kiedyś będzie mi dane zdobyc i nakleić.
teraz mam większy problem bo właśnie zauważyłem że otwierając auto z pilota wyje pompka z pneumata i co zdązyłem zauważyć nie chowa mi się rygielek od klapki wlewu paliwa.jak mam klapkę uchyloną i otwieram auto-popchnę palcem rygielek i wszystko szybko się otwiera i jest ok.niech ktoś mi podpowie jak się dostać do tego rygielka od tyłu bo nie bardzo wiem-w etce jakoś nie mogę znaleźć no chyba że jeszcze w instrukcji poszukam-a myślę że tam jest jakaś nieszczelnośc bo leciutko coś syczy:-)[/quote]
na bank uszczelka na silowniku pneumatycznym klapki wlewu puscila, ta gumowa taka i przez to pompka wyje - nie dobije odpowiedniego cisnienia bo ucieka bokami :)[/quote]
tak mi się zdaję tylko jak do tego się dobrać bo w golfach było więcej miejsca :shock:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

normalnie, wyciagasz pompke centralki, wyciagasz ten caly styropian, nastepnie odpinas silownik i podciagasz go do siebie, wyjdzie razem z tym ryglem
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""Paffcio""]normalnie, wyciagasz pompke centralki, wyciagasz ten caly styropian, nastepnie odpinas silownik i podciagasz go do siebie, wyjdzie razem z tym ryglem[/quote]
z tego co patrzyłem to styropian nie za bardzo chce wyjść,musiałbym chyba lampę wyjąc bo widać że nigdy nie był wyjmowany gdyż sztywno siedzi,pompka z niego z trudem wychodzi.pozniej widac wąż idzie od pompki i znika za blachą do ktorej pasy prawy jest przymocowany.moje pytanie jak wyszarpne wszystko to jak pozniej spowrotem to tam zamontuje?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”