[quote=""Mati_9N""]A napięcie na przekaźnik dochodzi? może przekaźnik walniety albo cos w obwodzie nie styka?[/quote]
samego przekaźnika nie ruszałem muszę najpierw zlokalizować gdzie on siedzi i zobaczyć co jest czy nie wciśnięty do końca czy zasilanie jest czy co jeszcze, dobrze by chyba było podmienić i zobaczyć czy z innym też te błędy będą
EDIT:
Auto przejrzane przez diagnostę przy okazji zmiany sprężyn od amorów, bo w tygodniu miałem przygodę :banghead: Oczywiście nie znalazło się totalnie nic

parametry typu temperatura sonda lambda w normie auto skanowane vag po staniu na dworze całą noc i grzany od totalnego zimnego do 90 stopni, cewki sprawdził i podobno też nic tam nie było, błąd którego screen wkleiłem uznał że podobno jet to błąd stały i nie mam się nim przejmować... Czyli nadal wiem tyle, że nic nie wiem i powoli powiem szczerze że mam chyba powoli dość już vw... gdyż jest to kolejne auto po 6N w którym występuje zasrana usterka, której nikt nie potrafi zdiagnozować, a jednak nadal jest :banghead: i podejrzewam że pewnie jest to totalna pierdoła której znalezienie przypomina szukanie igły w stogu siana tak jak w poprzednim aucie była walka z falującymi obrotami na biegu jałowym... suma summarum samochód poszedł do żyda i usterki przez 4 lata walki nie udało się usunąć