Ciapek01
ma rację. co człowiek to inna wizja. Najważniejsze, żeby Tobie się podobało. Inni mogą Ci doradzać, ale to i tak Ty zdecydujesz.
[quote="Gulunio"]d4ri0 napisał(a):
to nie zapomnij o dolnych kratkach w zderzak
Wydawało mi się, że kratki są takie same? :>[/quote]
nie, w GTi są w plaster miodu tak jak grill.
a dróg się nie bój, w warszawie mnóstwo ludzi jeździ na gwincie i jakoś dają radę:)
[quote="Ciapek01"]tak jak mowilem, zacznij od kita a potem jak stwierdzisz ze idziesz w hardcore to kupisz gwinta
[/quote]
ja bym dwa razy w koszty nie szedł, gwinta zawsze można podnieść/obniżyć, a kita już nie, a zainwestowanej w niego kasty nie odzyskasz bo i tak taniej sprzedasz.
[quote="elja"]albo kupic kita z regulacja na talezykach[/quote]
Ale to wciaz polsrodek. Lepiej dolozyc te 2-3 stowki, bo takie sa roznice i kupic juz gwinta TA Technix.
Tej Poli ewidentnie brakuje gleby i odpowiedniej felgi. Mysle,ze to kwestia czasu przy podejsciu Gula ;]
Starlite za tą kasę te kółka są jednym z najlepszych wyborów wśród nowych felg...swoją drogą jak u siebie je umyje to zawsze podoba mi się lakier na nich, mienią się masakrycznie
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
[quote="Toto"]Starlite za tą kasę te kółka są jednym z najlepszych wyborów wśród nowych felg...swoją drogą jak u siebie je umyje to zawsze podoba mi się lakier na nich, mienią się masakrycznie [/quote]
zgadzam się
Kupiłem sobie komplet i zabezpieczyłem woskiem swissvaxa, pięknie wyglądają mieniące się w pudełkach Szkoda mi ich teraz na zimę zakładać....Chyba 2-gi komplet zakupie