[9N3] Porada przed zakupem auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

s
sitopl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: sitopl »

Kolego Piotrl na Twoje myślę że nie wystarczy :D Mam tak około 25 tyś. więc chyba będę musiał dalej szukać... Dziękuję wam wszystkim za dobre rady i gorąco pozdrawiam :piwo:
p
piotrl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrl »

Jak coś znajdziesz to pisz co i jak
VW Polo 9n3 1.4 TDi BNV 59kW/80 KM 3 door Black SE LHD Comfortline
Obrazek
Moja strona -> http://www.polotdi.netau.net
m
maks
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: maks »

Ja mam 9n3 1.4 benzyna rocznik 2008 i moge z czystym sumieniem polecic, dynamiczne auto jak na moje wymagania i ciche, na postoju zero drgan i cisza, nie slychac pracy silnika, dobry dostep w komorze silnika ( wymiana zarowek itp.) a to tez ma znaczenie.
Awatar użytkownika
STAR CREAM
Początkujący
Początkujący

Post autor: STAR CREAM »

ja to bym brał diesla może 1.9 ze wzgledu na mniejszy hałas ale jeśli chodzi o spalanie to wole 1.4.
francuz - creative złomology
Awatar użytkownika
Damian91
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Damian91 »

[quote=""STAR CREAM""]ja to bym brał diesla może 1.9 ze wzgledu na mniejszy hałas ale jeśli chodzi o spalanie to wole 1.4.[/quote]

Nie wiem jakie dystanse pokonujesz autem i czy masz jakieś porównanie do innych aut, ale Octavia 1.9 TDI po wirusie na 147 KM pali kumplowi po mieście tyle co mi Polo 1.4 TDI... :evil: Czyli 7 litrów.
Awatar użytkownika
STAR CREAM
Początkujący
Początkujący

Post autor: STAR CREAM »

może i tak ale koleś nie szuka Octavi tylko POLO. Mogę Cię wylicytować np VW T5 2,5 TDI 174 konie mojego teścia pali u mnie w górach 9l co do Octavi ma się chyba idealnie.
A jeszcze niech zobaczy jakiego ma chipa? czy tego montowanego między pompą ? :grin:
francuz - creative złomology
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”