Jak dlamnie to mi pasują lusterka m3:D:) o glebie myśle, ale to koszta sa duże, no i co najgorsze to niedawno wymieniałem amorki przód, i troche wcześniej tył,tak że szkoda nawet dobrze nie popracowały jeszcze;) na a gleba na seryjnym amorze to trochę nie do pary i szybko go szlak trafi:/
Siemka co do malowania: koszty mnie wyszły nie duże za cały materiał zapłaciłem ponad 300zł w hurtowni, farba, szpachle, podkład, utwardzacz, rozpuszczalniki, baranek, fluidol, taśmy, masa klejąco uszczelniająca, przygotowanie we własnym zakresie dużo pracy sam włożyłem najgorzej to składać wszystko :/, jeden ziomal mi pospawał, a 2 lakiernik pomogół przygotować i pomalował dałem mu stówke bo niechciał kasy brać;) Farbki kupiłem 2 litry to mi jeszcze zostało wrazie co:D tak po krótce by to wyglądało.
P.S a co do farby to zależy jaki malarz, dobry sie zmieści w 2 litrach, a słabemu może nie starczyć;)
Pozdro.
Co do klapy to ja założyłem siłownik od centralnego zamka otweranie z pilota lub przycisku można zrobić jak kto uważa;) sama klapa to kilka godzinek na spokojnie, pierwsze co to trzeba zaspawać luki po zamku i mocowaniach listwy, następny krok to docięcie blachy żeby byly jak njamniejsze szczeliny i spawanko punktowo i postarać się trzeba żeby jak najpłyciej blacha była co oprawki wejdą i nie bedzie klopotów z wymianą żarówki;) no i spokojnie punktowo spawać żeby trzymać linie i blachy nie popalić:) to tak po krótce:P
Oprawki najlepiej odwrócić o 180stopni wtedy lepiej pasują:) A podświtlanie można też zrobić z paska ledowego hermetycznego ciekawy efekt, chciałem u siebie zrobić ale za późno się zorientowałem;)
Kolorek mój ma numer 9016 czy coś takiego śnieżna biel podstawowa paleta a co do pilota to siłownik musisz mieć z sterowaniem i jak masz centralny albo będziesz miał to wystarczy spiąć z centralką
Pozdro.
Witam Pany ostatnio zakupiłem białe kierunki no i w końcówka trafiła końcóweczka z kwasiaka:P Zrobię foty to sie pochwale bo aparat wyzionął ducha a tel. nie dam rady:/