[quote=""trabmen1988""]ładnie moze kiedys sie zgadamy obadał bym na zywo:)[/quote]
Zaden problem tylko dopiero we wrzesniu,bo wtedy bede w Polsce.Moze jakiegos spota w Czestochowie.
Wie ktos moze jak zmienic nazwe watku,bo nie mam zielonego pojecia jak kto zrobic.Odpowiedz prosze na priv.
Zamowilem sobie pare nowych rzeczy do polowki.Chcialabys prosic o porade,jakie kierunkowskazy na blotnik byscie polecili i ewentualnie linki z allegro itp..Chodzi mi o jakosc.
Szukam tez alufelg na zime i oponek najlepiej 14 i oponka do tego 175/65/14 i porady,opinie.
Z gory dziekuje za pomoc.
Zamontowalem sobie nowe podswietlenie do autka:
minimalne
maxymalne
Brakuje mi niebieskiego podswietlenia w liczniku godziny i kilometrow i bede chyba kombinowal,z
eby byle biale,a nie czarne cyferki.Jeszcze dodatkowo chce zrobic wlacznik swiatel,ale mam problem jak go wyciagnac.
Lepszy widok lamp depo
Czekam jeszcze na obszycie foteli przednich.Zmienily sie kierunkowskazy na blotnik
[na takie http://allegro.pl/jedyne-takie-kierunko ... 15249.html],ktore
bardziej pasuja do przednich lampek.Za uprzejmoscia krzyDOLAR.
Nowe mody,ale tez wnetrza skorzane boczki przednich foteli:
pasazer
kierowca
Fotka jak sie prezentuja kierunki od krzyDOLAR
Wiecej fotek jak bedzie ladna pogoda i lepszych.
kierunki fajnie przypasowały do przednich lamp. co do wnętrza - dobrze dobrany kolor skóry, bo nie razi po oczach że oś było przy nich robione. ogólnie dobra robota
Fajnie, kojarzy mi się ze szwedzkimi autami-tam taki motyw półskóry jest dosyć popularny. Mój lewy bok siedziska też już jest dosyć zużyty, zdradź koszt takiej zabawy? To jest naszyte na ori materiał czy wstawione zamiast niego?
Dzieki za pozytywne komentarze.Ogolnie na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej.
[quote=""jarek311086""]szkoda że nie zrobiłeś tego kwadratu u góry i zagłówków.[/quote]
Troszke szkoda.
[quote=""Borek""] Mój lewy bok siedziska też już jest dosyć zużyty, zdradź koszt takiej zabawy? To jest naszyte na ori materiał czy wstawione zamiast niego?[/quote]
Moj od kierowcy tez byl sfatygowany i szybka decyzja i poszla skorka.To jest wstawione zamiast oryginalnego materialu.
Koszt takiej zabawy wyniosl mnie 350zl.Nie wiem,czy duzo,czy malo.
Juz niedlugo nowe mody.
[quote=""Larson""]na zywo wyglada duzo lepiej niz na fotach i nizej planujesz cos ciekawego>?[/quote]
Dzieki.Marzy mi sie 1.4 TSI(170KM) pod maska.Co z tego wyjdzie nie wiem.
Musze zamontowac na razie czesci,ktore wzialem od ediego.
[quote=""Skfarek""]przem_polo wyszło super, co do ceny to nie tak strasznie[/quote]
Dziekuje,ze sie podoba i moglem czyms zaskoczyc.Myslalem kiedys o obszyciu calych foteli w skorze,ale szkoda mi wrecz unikatowej tapicerki z napisem polo.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2010, 1:55 przez przem_polo, łącznie zmieniany 1 raz.