[quote=""Kamil88C""][quote=""pawellini""]Na oponce 195/50/15 nic nie będzie obcierało?[/quote]
nie będzie, jednak jakbyś miał kupowac polecam 195/45.
Co do alu bierz jakiś model BBS'a z mk3 [/quote]
Boczki z miejscem na głośnik już są Nie mogłem się powstrzymać i zamontowałem je bez głośników.Jutro jakieś fotki. Myślę że do połowy lipca zakończę pracę z CA. Muszę kupić nowe głośniki i poprowadzić kable.
Mam tylko jedno pytanie. Na początek pójdą 4 głośniki bez wzmaka? paroof dziękować
Zaznaczam, że się nie znam
Wziąłbym taką wersję, w której tweetery (te małe głośniczki w środku) są oddzielnie. Poza tym parametry dla takiego laika jak ja wyglądają przyzwoicie
Tak jak obiecywałem,fotki boczków Założone są bez głośników. Lewy jest delikatnie wgnieciony ale w niczym to nie przeszkadza. Za tą cenę opłacało się.
Oceńcie sami:
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to zakupie na dniach alusy
Boczki super sprawa! podobują mi się
za ile (jeśli to nie tajemnica) je wytargałeś?
sugestia: aluminiowe rygielki do drzwi, niby nic - bo to drobiazg (cenowo też) ale takie detale sprawiają że autko jest wyjątkowe. To drugie zdjęcie alufelg jakby po obróbce w jakimś programie graficznym! Więc jak dostaniesz lepszej jakości to się przyjrzyj dokładnie lub rzuć je na forum.
NobySun chyba miałeś rację.. jedna felga ma draśnięty (ukruszony) rant :/ Resztę trzeba podszykować bo też są podrapane.. Za tą cenę(500zł) odpuściłem.
A za boczki dałem 128zł z przesyłką Wydaje mi się że bardzo tanio.
Oceńcie sami te felgi:
1.
2.
3.
4.