Aoox, ma rację niestety. Sportline ma skórę na kierownicy 3 ramiennej, skórę na gałce zmiany biegów, chrom na licznikach, chrom na grillu, kolor lusterka i wszystkie listwy, a dodatkowo zawias -20mm. Fotele też ma inne (prążki), a schowek na środku jest zamykany...
Zatem jakaś słaby Sportline z Twego autka... mi to na Highline po lekkich modach wygląda.
Mi to tak szczerze wygląda na Trendline. Pamietam jak kupowałem Polo to koleś miał drugie takie samo z takim własnie wypasem i sporo się rózniło od mojej wersji Sport.
[quote=""JOUKI""]Aoox, ma rację niestety. Sportline ma skórę na kierownicy 3 ramiennej, skórę na gałce zmiany biegów, chrom na licznikach, chrom na grillu, kolor lusterka i wszystkie listwy, a dodatkowo zawias -20mm. Fotele też ma inne (prążki), a schowek na środku jest zamykany....[/quote]
Podobne ale bez chromów na licznikach i grilu, bez zawiasu i zamykanego schowka miała wersja United.
fajny kolorek i dobry mod z silnikiem jestem sceptycznie nastawiony do większości nieseryjnych lamp w polo ale te soczewki zrobiły robotę naprawdę podobają mi się :shock: jak już idziesz w spojlery z gti i nakładki na wydech to może zapodaj tez nakładane progi z wersji gti powinny dodać troche pazura na boku auta. co do wnęki po znaczku to chyba oddanie zderzaka do plastikarza, wygładzenie tej czesci i ponowne lakierowanie jest jedyną opcją żeby wyglądało to profi jak reszta auta, pozdro
ale zwieśniaczyłeś tą polówke tymi lampami;/ wg mnie jak ktos chce ringi to powinien kupic BMW... co do wersji sport na pewno na naklejce w bagazniku masz napisana inna wersje, wiec nie ma sensu sie spierac ze to sport Plus za program i biały kolor, ładny
Jak dla mnie wszystkie zmiany jak najbardziej na plus, białe 9n3 to żadkość a z tymi modyfikacjami :good:
Super sprawa z tymi kierunkami ledowymi
A światła drl poprostu zamontowane w ramki pod halogeny czy jakieś przeróbki?
@kuba686 - Ja zobaczysz pod ostatnie zdjęcie które zamieściłem to jest bardzo niewielka przerwa bo dedykowane lampy sa pod kątem. Te zamontowane są bezpośrednio w ramki a że są proste stąd ta luka Jestem z nich bardzo zadowolony przetrwały ostatnią zimę bez problemu ( obawiałem się że przy tych -25 mogą zacząć być problemy z nimi )