Gaweł 9N 1.4 TDI Foto na Parabolach :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Słodki
Początkujący
Początkujący

Post autor: Słodki »

Coś zastój w projekcie z tego co widzę :P ale patrząc po dotychczasowych zmianach, wszystko idzie w dobrym kierunku :D jak będzie gleba, to będzie pięknie :oki: mógłbyś zrobić swap lamp tylnych z 9N3, chociaż to też jest w planach z tego co widziałem :D mało jest 9N na forum, więc musimy trzymać poziom. Ja czekam na ładną pogodę, myję i wrzucam nowe fotki po małych modach :)
Moja Polówka :) ==> viewtopic.php?f=31&t=11179
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Gaweł »

Zastój jest tylko pozornie :D niedawno był chip aby Polówka jakoś na tych kołach się poruszała. Teraz czas na zmiany we wnętrzu auta :D skórzane fotele już są w drodze ,a potem wezmę się za przód i czarne lampy. Co do tylnych świateł od 9n3 to się poważnie zastanawiam bo te co mam pasują do koloru autka (kierunki i wsteczny są lekko dymione).
Obrazek
Awatar użytkownika
Słodki
Początkujący
Początkujący

Post autor: Słodki »

[quote=""Gaweł""]skórzane fotele już są w drodze ,a potem wezmę się za przód i czarne lampy[/quote]
Zazdroszczę foteli :) u mnie lampy tez niedługo będą czarne :D czekam na fotki i powodzenia dalej :oki:
Moja Polówka :) ==> viewtopic.php?f=31&t=11179
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

A ja bym zostawił te lampy z tyłu bo naprawdę pasują do koloru autka. Ogólnie 9n mi się w ogóle nie podoba, ale to jakoś przykuło moją uwagę, może to przez te felgi.
Powodzenia w modach!
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

polo ładne :) ........coś się tu dzieje, ucichło :)
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

No właśnie jakieś ruchy? A przy okazji Gaweł proszę o nie używanie kolory czerownego w swoich postach gdyż zarezerwowany jest on dla modów :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

miło było poznać kolegę :) a koła na żywo miażdżą, są mega duże :grin:
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Teraz ucichło bo gotówki brak, a mam wiele innych wydatków :? . Po wymianie IC i lamp przednich robiłem same prace kosmetyczne: wymiana łączników stabilizatora, świec żarowych, w sobotę będę rozklejał boczki skórzane bo ucierpiały w transporcie, potem tylne bębny muszę przeszlifować i pomalować, naprawić obieg wewnętrzny przed zimą i dorobić klimatyzowany schowek z regulacją siły nadmuchu, a na deser mała rewolucja na konsoli środkowej.
Jak dobrze pójdzie to w styczniu pojawi się komplet nowych amorków -30mm.
Obrazek
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""Gaweł""]Jak dobrze pójdzie to w styczniu pojawi się komplet nowych amorków -30mm[/quote] wtedy będzie zajefajnie wyglądało :clapping:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Dobrze, że niuniek odkopał temat, bo zobaczyłem te parabole - jak na tak prostą felgę to robi spore wrażenie. Z -30 będzie jeszcze lepiej.
Ciekawe czy w 5x112 też są, jeśli tak muszę je wziąć pod uwagę przy doborze felunku na lato :)
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Skórzane boczki już założone, trochę przy tym nawąchałem się kleju i roztopionego plastiku ale było warto :D

[quote=""_edi""]Ciekawe czy w 5x112 też są, jeśli tak muszę je wziąć pod uwagę przy doborze felunku na lato :)[/quote]
Widziałem podobne ale chyba 18" http://vimeo.com/13226698 38 sekunda golf V i już wiem jakie będę miał felgi w następnym aucie :D
Obrazek
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

Gaweł jest dobrze brakuje tylko z 4 cm niżej
felgi pasują i nie myśl nawet nad zmianą
jakbyś miał czas to podjedź do mnie w poniedziałek albo w środę spróbujemy tej skórze odzyskać blask :grin:
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

Gaweł ja Ci powiem , że lepiej zrobisz jak kupisz gwint . Nie ma dużej różnicy między kitem , a możliwość regulacji to podstawowa zaleta przy np zmianie kół . Zawias musi być hardkorem :D a -30 to przy takim kole zbrodnia ;) a i skóry Ci nie wybaczę :D jest mega :D
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""vwkas18""]Gaweł jest dobrze brakuje tylko z 4 cm niżej
felgi pasują i nie myśl nawet nad zmianą
jakbyś miał czas to podjedź do mnie w poniedziałek albo w środę spróbujemy tej skórze odzyskać blask :grin:[/quote]
Felg nie zamierzam zmieniać bo jak dla mnie są idealne czyli pancerne, duże i robią efekt wow :D
W przyszłym tygodniu to raczej ciężko będzie bo pracuję od 14 do 22 ale skorzystam z twojej rady i przeczyszczę skórę tymi chusteczkami.

[quote=""wojtsen1""]Gaweł ja Ci powiem , że lepiej zrobisz jak kupisz gwint . Nie ma dużej różnicy między kitem , a możliwość regulacji to podstawowa zaleta przy np zmianie kół . Zawias musi być hardkorem :D a -30 to przy takim kole zbrodnia ;)[/quote]
Będę wymieniał amorki ze sprężynami ale gwint to chyba zbyt radykalne posunięcie. Podróżuje często Corrado na gwincie i jak dla mnie jest zbyt twardo do codziennej jazdy oraz weekendowych dłuższych wycieczek. Gdyby to był samochód weekendowy to gwint byłby zakupiony przed felgami :D

Myślę że -30 będzie kompromisem między wygodą, a wyglądem auta.
Obrazek

Ten projekt jest przewidziany jeszcze na 2 lata więc nie chcę znowu zmieniać autka w typowo pokazowy samochód ani go za bardzo przeinwestować (choć i tak już kupę kasy w nie wpakowałem). To jest mój pierwszy samochód więc eksperymentuje wiem jak się jeździ na gwincie i chciałbym czegoś bardziej komfortowego kosztem niestety gorszej prezencji auta.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Trochę zaniedbałem wątek :boredom: . Więc jak już pisałem w styczniu miało być nowe zawieszenie -30 ale ... nie było :-(.
Za to w marcu już jest :rotfl: . Jeszcze nie założone ale w pełni gotowe i myślę że w niedzielę będzie już na samochodzie ,a w poniedziałek jak będzie dobra pogoda to założę też letnie kółka :butcher: . Gwintu nie chciałem ze względu na to że autko miało być komfortowe. Postawiłem na springi Eibacha i amorki Bilsteina standardowe B4.
Zimą niby nic się nie działo ale tak naprawdę pracowałem nad audio. Został zakupiony klasowy subwoofer 400W RMS :crazy: i dwa nowe wzmaki tym razem nie żadne GROUND ZERO ale coś ze znacznie wyższej półki.

Wiosenne zakupy:
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”