[quote=""vwkas18""]Gaweł jest dobrze brakuje tylko z 4 cm niżej
felgi pasują i nie myśl nawet nad zmianą
jakbyś miał czas to podjedź do mnie w poniedziałek albo w środę spróbujemy tej skórze odzyskać blask

[/quote]
Felg nie zamierzam zmieniać bo jak dla mnie są idealne czyli pancerne, duże i robią efekt wow
W przyszłym tygodniu to raczej ciężko będzie bo pracuję od 14 do 22 ale skorzystam z twojej rady i przeczyszczę skórę tymi chusteczkami.
[quote=""wojtsen1""]Gaweł ja Ci powiem , że lepiej zrobisz jak kupisz gwint . Nie ma dużej różnicy między kitem , a możliwość regulacji to podstawowa zaleta przy np zmianie kół . Zawias musi być hardkorem

a -30 to przy takim kole zbrodnia

[/quote]
Będę wymieniał amorki ze sprężynami ale gwint to chyba zbyt radykalne posunięcie. Podróżuje często Corrado na gwincie i jak dla mnie jest zbyt twardo do codziennej jazdy oraz weekendowych dłuższych wycieczek. Gdyby to był samochód weekendowy to gwint byłby zakupiony przed felgami
Myślę że -30 będzie kompromisem między wygodą, a wyglądem auta.
Ten projekt jest przewidziany jeszcze na 2 lata więc nie chcę znowu zmieniać autka w typowo pokazowy samochód ani go za bardzo przeinwestować (choć i tak już kupę kasy w nie wpakowałem). To jest mój pierwszy samochód więc eksperymentuje wiem jak się jeździ na gwincie i chciałbym czegoś bardziej komfortowego kosztem niestety gorszej prezencji auta.