[quote="Szakal"]Te drugie..http://moto.allegro.pl/item925313846_no ... bishi.html.[/quote]
Roli mial chyba do sprzedania swoje.Dosc bardzo podobne tych.Choc nie jestem pewien na 100%.
Witam.Odnowię temacik jeszcze.Co byście powiedzieli na temat tych felg i które z nnich byście polecili.Wiadomo ze jaka cena takie i felgi ale myślę ze moze coś sensownego się znajdzie.Pozdrawiam
hmmm...chyba żadne z tych, przy czym te 2. są ekstremalnie paskudne
ale w dziale sprzedam zegar6n miał bardzo fajne felgi do sprzedania, poszukaj sobie, czarne (chyba borbety...) ze srebrnym rantem
Wiadomo ze w tym przedziale cenowym szału nie będzie.Rozważam jednak możliwość kupna tych felg z 1 linku.Powinne pasować bez problemu do polóweczki......(chyba).
Co byście o nich powiedzieli?Nadają się do polóweczki?Jak za 350 zł to nie jest chyba jakaś wygórowana cena tym bardziej ze widać ze nie są poniszczone .Pozdro
Szału nie ma ,ale od czegoś trzeba zacząć.A jakie opony byście doradzili do tych felg?Miało być zawieszenie 40/40 ale chyba będzie 60/60 i bardziej tego się obawiam zeby pasowało bez problemów.
Decyzja zapadła:w mojej polóweczce będą jeździły felgi te które pokazałem jako ostatnie.Mam nadzieję ze w sobotę już będę na nich śmigać.Jeszcze mam pytanie odnośnie koloru.Pozostawić takie jakie są czy lepiej w czarny mat pomalować?I czy dekielki da się do tego jakieś dopasować ?Pozdrawiam