VW Derby MK2 SWAP to G40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

Post autor: derbik »

Góra 2 miesiące.w czerwcu lipcu lub sierpniu bym gdzieś na jakiś zlot pojechał.
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

czemu mnie sie front podoba niemieccy tunerzy też takie robia a poza tym kazdy auto robi na swój styl zeby było unikatowe
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

dokladnie :buba:
Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

to jest jedyne zdjęcie jakie mam naszego starego derby , wiem ze jest w kiepskiej jakości...ale nie ja je zrobiłem zrobił je ostatni właściciel tego auta...zresztą były to już ostatnie chwile tego auta...odzyskałem maskę.
Auto ze zdj. stoi na zimowych kołach, ale co do bad look uważam że się bdb prezentuje...
Obrazek
Awatar użytkownika
qboslavo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: qboslavo »

nie wiem jak inni ale jak ktos pisze "CHamulce", "chceM", "wogUle" to sory za szczerosc ale ja juz zawsze wiem, ze tuning bedzie szedl w kierunku country ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

Człowieku nie jesteś na forum kółka polonistycznego...i jak coś piszesz to pisz na temat i nie zawracaj dxxy.jak chcesz się wykazać to uderz do podstawówki i poprawiaj sprawdziany czerwonym długopisem bo widzę że do tego jesteś stworzony.A to co robisz to nie wiem jaki ma związek z tematem o którym piszemy.Pokaż swoje 4 kółka i co masz pod maską! tuningowcu! Daj człowiekowi skończyć co zaczęte! A nie wytykasz błędy ortograficzne! A może mam Dysleksje i się naśmiewasz z czyjejś choroby, a może po prostu żyje w biegu i liczy się dla mogę tylko kontekst! I weź lepiej już nic nie pisz bo się tylko ośmieszasz wale .
Awatar użytkownika
qboslavo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: qboslavo »

Jeśli ma być bardziej na temat to pochwalić jednostkę napędową wypada, zacny felunek ale fotele z bizoniej skóry i ten bad look wyglądają jak dla mnie dosłownie bad, żeby nie powiedzieć very bad i myślę że nie jeden się ze mną zgodzi. Niestety nie wróży to dobrze derbince jeśli chodzi o outlook a szkoda troche takiego klasyka. Ale zostawmy już to powiedzmy że o gustach i braku gustu się nie dyskutuje. Moje kółka jak kółka, są 4 a pod maską mam silnik ;-) Widzę, że nawet nie wiesz co masz, jeśli już to dysortografię. W każdym razie mniejsza o to bo zawsze łatwiej na coś zgonić. To, że wyzywasz minie od wałów świadczy o Twoim poziomie kultury również ale już skończmy OT. Życzę derbiemu jak najlepiej i już się dalej nie 'ośmieszam'.
Obrazek
Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

Z Bizoniej skory? Myslisz ze koncern Audi zabija bizony w Ameryce i robi z ich skory fotele potem umieszcza je w swoich luksusowych furach?...O kurcze!!! Mam nadzieje ze sie mylisz, bo nie chcialbym miec zabranego dowodu rejestracyjnego lub gorzej, z powodu posiadana foteli ze skory Bizona ktory pewnie jest pod ochrona...Pewnie to wiesz bo tam byles wnikliwie to badajac... I stad znajomosc jezyka Szekspira jest taka VERYGOOD...alez ty nawet tam nie musiales tam byc, bo przeciez czlowiek ktory na podstawie bledow ortograficznych potrafi przewidziec LOS jaki czeka auto jest jakims MEDIUM...wybacz ze Cie tak brzydko wczesniej nazwalem...
Rowniez prosze o wybaczenie za brak Polskich liter, ale nie ma ich na komputerze z ktorego korzystam...moze to w jakis sposob uspokoji Twe mysli, a dzieki temu moje Derby bedzie owiane chwala i nagrodami o ktorych wszyscy marzymy..... :cool:
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

he he lepiej piszcie tylko o derbym a nie o polish literkach :p (ja sam myle litery) a o bedzie z derby jestem ciekaw i z tymi fotelami nie wierze cos :/
Obrazek
Awatar użytkownika
zbik
KANDYDAT

Post autor: zbik »

[quote="derbik"]Z Bizoniej skory? Myslisz ze koncern Audi zabija bizony w Ameryce i robi z ich skory fotele potem umieszcza je w swoich luksusowych furach?...O kurcze!!! Mam nadzieje ze sie mylisz, bo nie chcialbym miec zabranego dowodu rejestracyjnego lub gorzej, z powodu posiadana foteli ze skory Bizona ktory pewnie jest pod ochrona...Pewnie to wiesz bo tam byles wnikliwie to badajac... I stad znajomosc jezyka Szekspira jest taka VERYGOOD...alez ty nawet tam nie musiales tam byc, bo przeciez czlowiek ktory na podstawie bledow ortograficznych potrafi przewidziec LOS jaki czeka auto jest jakims MEDIUM...wybacz ze Cie tak brzydko wczesniej nazwalem...
Rowniez prosze o wybaczenie za brak Polskich liter, ale nie ma ich na komputerze z ktorego korzystam...moze to w jakis sposob uspokoji Twe mysli, a dzieki temu moje Derby bedzie owiane chwala i nagrodami o ktorych wszyscy marzymy..... :cool:[/quote]

ciekawe zakończenie dyskusji :grin: oby się panowie dalej nie rozwijała.Każdy robi SWOJE auto jak potrafi i jak mu się żywnie podoba, a oceniamy je i krytykujemy po zakończeniu projektu .
moje MK 1

http]
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

lub zapraszam do działu Śmietnik/Testowe tam można wszystko pisać :p
Obrazek
Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

Szukam Czerwonej blendy, która otacza sterowanie nawiewem jak na foto...
I szukam takiego grilla na 2ie lampy i z czerwona ramka...
ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 0:34 przez derbik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zbik
KANDYDAT

viewtopic.php?f=27&t=1198 jeżeli chodzi o czerwoną ramkę w środku.
moje MK 1

http]
Awatar użytkownika
derbik
Początkujący
Początkujący

zbik masz tą ramke? :cool:
Awatar użytkownika
zbik
KANDYDAT

nie ,don paulo , sprzedawał swoje polo i można do niego uderzyć :grin:
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 8:01 przez zbik, łącznie zmieniany 1 raz.
moje MK 1

http]
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”