[quote=""matGT""]Widze, ze wszystko wymieniłeś, ale nie wymieniłeś rzeczy, która u mnie prawdopodobnie zawiniła. Otóż cewka. Dzisiaj do tego doszedłem. Cewka zapłonowa - moja cała zaśniedziała, zardziewiała i dziurawa. Widać, że już kiedyś ktoś ją uszczelniał, bo jest na niej kit do zalepiania dziur w tłumikach. A że pierwsze objawy pojawiły się w czasie roztopów sniegowych to by się zgadzało. Jutro bede miał inną, bądź nową i dam znać o efektach. Mam nadzieje, ze pomoże.[/quote]
pisalem na koncu postu ze na cewke tez padlo podejrzenie ale zostalo wykluczone gdyz mialem na 1 dzien inna cewke od kolegi i objawy byly identyczne - zero zmian jakichkolwiek poza tym moja cewka jest w bardzo dobrym stanie i nie widac na niej braku styku rdzy czy dziur - wyglada po prostu normalnie
[quote=""adam""]A może wam nie trzyma podciśnienia serwo od hamulców ? I przez nie dostaje silnik lewe powietrze i z tąd macie te problemy, na miejscu mocus'ia bym się tym zainteresował skoro pół osprzętu pod maską ma nowego

[/quote]
sledziles wczesniej moj post o gasnieciu i tam pislem ze gumowy przewod laczacy wtrysk z serwem mial rozciecie i wszystko zostalo jak zwykle wymienione na nowe

jedynym podejrzanym w tym temacie moze byc maly zaworek zolto czarny ktory powinien blokowac powrot cisnienia z serwa - jak masz mozliwosc to sprawdz mi numer oryginalu w etce jak masz to moze i to wymienie a koszty powinny byc znikome bo to taka drobnostka
odnosnie osprzetu - slowo pol to malo powiedziane