Bartosz autko piekne chcialbym miec takie. co prawda nieduzo mialem do czynienia z benzyniakami i gazem ale dla mnie instalacja gazowa to nie jest nic zlego.
poprzednie fele troche niebardzo mi lezaly ale za to te nowe wymiataja zrob im tylko pelna polerke na lustro i auto bedzie kozak.
Dzieki za pomysl ale w felgach narazie nic nie zmieniam. Podobaja mi sie takie jakie sa.
p.s. Ja nigdy nie mialem do czynienia z dislem natomiast wszyscy w rodzinie maja benzyne w gazie i nikt nie nazeka.
Przyszla wiosna, zalozylem nowe kola , umylem i wywoskowalem polo, odkurzylem srodek, wyczyscilem deske i tapicerke, umylem szybki.
Zeszlo mi ponad 4 godziny (w szybkim tempie :crazy: ) ale polo wyglada pieknie. :yahoo:
Byla tez pierwsza, wiosenna, mala sesja:
Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 10:05 przez Bartosz85, łącznie zmieniany 1 raz.
Znaczek, naklejka i listwy ZOSTAJA!!! O smoked front juz dawno myslalem ale nie bylem do konca zdecydowany (brakowalo mi foto takiej poli). Teraz jestem prawie pewnien ze bedzie tylko jeszcze jedno pytanie: czy na tym foto kierunki sa biale, takie jak u mnie, czy jakos przyciemnione?? Jesli przyciemnione to jak to zrobic??
[quote="Bartosz85"]czy na tym foto kierunki sa biale, takie jak u mnie, czy tez jakos przyciemnione??[/quote]foto wynalazłem na uk-polos.net, wydaje mi się że kierunki też zostały rozklejone i psiknięte wewnątrz na czarno. mój znajomy zrobił tak w passacie b5, oto efekt:
Ostatnie dwa dni posiedzialem troche przy polo i udalo mi sie:
- pomalowac znaczek z grila i z klapy w czarny mat;
- usunac napis POLO z klapy;
- wyczyscic i pomalowac bebny w czarny mat.
Drobiazgi ale zawsze troche lepiej sie prezentuje i wlasciciel :yahoo:
Jak tylko pogoda sie poprawi to umyje auto i zrobie pare fotek.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, 0:27 przez Bartosz85, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Bartosz85"]Ostatnie dwa dni posiedzialem troche przy polo i udalo mi sie:
- pomalowac znaczek z grila w czarny mat;
- usunac napis POLO z klapy;
- wyczyscic i pomalowac bebny w czarny mat.[/quote]