Mała przeróbka nawiewu???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

A ten program mógłbyś mi go zapodać ? linka podałbyś na maila.
L
Lynn
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Lynn »

Obrazek
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Dzięki pobawiłem sie tym programem musze powiedzieć że shrot wystarcza xp prościej i po polsku.
L
Lynn
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Dziadek13""]musze powiedzieć że shrot wystarcza xp prościej i po polsku.[/quote]

Nie bardzo rozumiem o czym mówisz. Mogę prosic jasniej? :)
Obrazek
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Pierwsze do panelu dotykowego musisz mieć specjalną karte graficzną żeby komp obsługiwał ten program na dotyk.
Po drugie program po angielsku jak mu zapodasz na przycisk do filmów z avi do którego musisz przypisać program do otważania filmów np avi to wyskakuje odtważacz np allplayer,jak mu dasz dvd to wyskakuje program który mu wskażesz, radio odpada za duży koszt adaptacji, automapa nie działa z tego programu a z pc chodzi.Więc po co dublować system jak moge np auto ukrywanie paska zrobić,wszystkie ikony skróty do programów potrzebne mi dać na pulpit,moge zmienić tapete np z logo vw lub inną,zwiększyć ikony do odpowiedniej dla mnie wielkości do lapka dokładam odbiornik gps na usb i mam wszystko.
L
Lynn
Mały interesant
Mały interesant

Nie działał coś u mnie ten MediaCar, dlatego zainstalowałem RideRunner, bardzo podobny. Z tym otwieraniem/odtwarzaniem/GPSem jest nie do konca tak jak mowisz. Owszem, otwieraja się programy, ktorych sciezki podamy, ale pojawiają się w okienku programu (np Winamp znika i leci wedlug listy w programie, to samo z filmem, wyswietlany w programie, itd.).

Ten ekran dotykowy z allegro ma dotyk na USB lub RS, więc po wgraniu sterownikow, powinien współpracowac. Napisałem do sprzedajacego z pytaniem czy rzeczywiscie działa.

W xp zmienie także ekran startowy na jakiś "VW" np programem bootskin lub recznie, jesli nie bedzie odpowiedniej skorki, taką samą tapetę bez ikonek na pulpicie, pozniej automatyczne uruchamianie RoadRunnera i moze nikt sie nie skapnie, ze to XP ;-)

EDIT:

Albo w ostatecznosci dac taki ekran:
http://www.wincustomize.com/zoom.aspx?s ... 4&libid=32
Obrazek
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

Post autor: suhhar »

a ja nie kapuje skad wezmiecie zimne powietrze w lecie ? macie klime ? fajnie to wyglada ale zero swiezego powietrza dla ochlody. No i w zimie ogrzewanie ?
Obrazek

Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
L
Lynn
Mały interesant
Mały interesant

I tak nie uzywam srodkowego nawiewu. Reszta będzie śmigała.

A jesli chodzi o komputerek, to przy ekstremalnych temperaturach nie bede odpalał ;p

Ale i tak poki co zawieszam projekt... :( Spaliłem alternator, rozwaliłem zbiorniczek płynu wspomagania, zerwałem pasek........ szykują się kolejne wydatki.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ chłodzenia + klimatyzacja/ogrzewanie”