[quote="sloma92"]Karol, Ty sobie chyba żartujesz? Ten świat schodzi na psy ! W dupach się poprzewracało [/quote]
No ja dokładnie to samo powiedziałem do kumpla jak usłyszałem od niego te słowa :doh: No schodzi schodzi i to coraz bardziej niestety. Ludziom się w dupach przewraca nie mają żadnego szacunku ani do siebie samych ani do drugiego człowieka i nie wiedzą czego w życiu chcą albo mają za dobrze i szukają Bóg wie czego... Ziomka teraz czeka przeprawa rozwodowa i walka o chatę albo sprzedanie chaty i podział majątku. Najlepsze co ta jego "żona" wymyśliła: ta jej laska sprowadza się do nich i biorą jeden pokój, a jemu daje łaskawie wolną rękę i ma prawo sobie znaleźć 2 kobietę nową i razem stworzą cudowną rodzinę :lol: :doh: Nie wiadomo czy tu się śmiać czy płakać czy wziąć pałę i robić porządek z idiotami. On gada, że nawet mu się do własnego domu nie chce wracać, bo jak ją widzi to mu się na wymioty zbiera obrzydzenie i nóż w kieszeni otwiera i wcale się chłopu nie dziwię...
[quote="JuStIcE"]6N2 ładne, wyposażenie spoko, półkubełki ma, więc na plus Ale cena za wysoka z deka.[/quote]
Wiadomo, że tyle bym nie dał

pewnie te 500 jest do utargowania sądzę

Trza będzie się przejechać i zobaczyć obadać kompem i miernikiem.
[quote="JuStIcE"]Aha - A3 ma to samo zawieszenie, co Golf 4 i nie ma tam wielowahacza Karol [/quote]
To co mi ktoś do uja w błąd wprowadza

Żeby nie było to jest to A3
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryz ... 42085.html