[quote=""Larson""]no ładnie ładnie,
ale ta felga znika niestetty...[/quote]
już nie znika
Najwyższy czas dodać fotki z pomalowanymi klameczkami i listewkami także felgi dostały kolorek, w zeszłym tygodniu troszkę się nudziłem więc pomalowałem troszkę felgi dla mnie rewelacja, tak mi się podoba ze szok
troszkę zabawy miałem z malowaniem, ale dałem radę....hehehe....zdjęcia były robione w deszczy więc są jakie są.
Tez mam gaz i zainspirowales mnie ty wyrównaniem bagaznika a tez mnie to cholernie wpienia ;/
a dojazdowke wozisz ze soba czy teraz juz wystarczy tylko miec ten spray ?? bo juz sie gubie w tych przepisach
[quote=""arturwyrwich""]a dojazdowke wozisz ze soba czy teraz juz wystarczy tylko miec ten spray ?? bo juz sie gubie w tych przepisach [/quote]
ale zapas nie jest wymagany więc o co chodzi?nie musisz go mieć wogóle(niech poprawi mnie ktoś jeśli się myle)
wydaje mi sie ze gdybys podjechal do obojetnie jakiej firmy ktora zakłada gaz to bys za kilkadziesiat zlotych (mysle ze ze 30-50) dostal taki pokrowiec
Dziś polo zostało umyte środkiem Tenzi zamiast szamponu, zmyło wszelkie ciężkie zabrudzenia (owady zaschnięte i inne dziadostwo jak asfalt z maski) przy okazji zostało potraktowane mleczkiem i nabłyszczone, wszystko przed jutrzejszym zlotem w Nysie miałem się wybrać na ogólnopolski ale to troszkę za daleko. tenzi jest zaje....środkiem do mycia silnika z jakichkolwiek zabrudzeń, umyłem i silniczek czyściutki
w ten weekend odbył się IV VAG Nysa 2010, na oficjalnej stronie piszą że było ok 800 aut, było zaje.... tylko troszkę za późno przyjechałem bo w samo południe i miejsce troszkę lipne ale było super
kilka fot poli z NYSY, pozostałe zdjęci wrzucę do działu relacje ze spotów
a tu troszkę nudziliśmy się z bratem w niedzielę więc pojechaliśmy popstrykać troszkę fot
w tym tygodniu spróbuję pomalować znaczki na czerwono i na pomarańczowo, zobaczymy jak to będzie wyglądało, jak będzie kiszka to na czarno jak było, ale nie martwcie się wrzucę foty żebyście mogli zobaczyć i doradzić hehehe...