bartek_tychy - Polo 6N 1.6 AEE - reaktywacja str. 16

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

[quote="WaCki"]Czemu nie wypolerujesz calych ?[/quote]
WaCki tez sie zastanawiałem nad tym wiesz sam nie wiem za dużo pomysłów trzeba na coś się zdecydować mam całą zimę więc luzik :)
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

bartek_tychy środek (ramiona) rób na biało a ranty poleruj, ewentualnie ramiona pod kolor budy. A najlepiej to zrób VT z kilkoma opcjami i wybierz najbardziej odpowiadającą :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote="Skfarek"]A najlepiej to zrób VT z kilkoma opcjami i wybierz najbardziej odpowiadającą :)[/quote]
O! Ale mi też się najbardziej widzi opcja z białym kolorkiem, albo tym drugim o którym mi mówiłeś. Ten drugi chyba nawet lepszy ;)
Całych nie poleruj, bo już jest 6enka jedna na polerowanych MLach na forum.
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Bylbym wdzieczny jakby ktos wykonal wlasnie mi taki vt

pozdro
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Bartek marudzisz jak stara baba :P wpadnij do mnie, mam wzornik kolorystyczny 1114 kolorów, w tym sporo odcieni kolorku z Twojego smsa. Będzie z czego wybierać ;)
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

[quote="_edi"]Całych nie poleruj, bo już jest 6enka jedna na polerowanych MLach na forum.[/quote]
I w czym to przeszkadza ?? :hmm:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="WaCki"][quote="_edi"]Całych nie poleruj, bo już jest 6enka jedna na polerowanych MLach na forum.[/quote]
I w czym to przeszkadza ?? :hmm:[/quote]
Niby w niczym, bo dobre wzorce się powiela, ale poza kołem nawet kolory aut są takie same, czasem warto iść w odrobinę inną stronę, żeby zostać docenionym i zauważonym. Polerka jest ładna i fajna, ale przy tym kole IMHO co innego zrobi robotę.
Dwa - poza w.w. propozycjami jest jeszcze jedna, którą się Bartek nie pochwalił na forum :)
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote="WaCki"]I w czym to przeszkadza ??[/quote]

WaCki nie trzeba mieć polerki żeby być fajnym :)
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="_edi"]czasem warto iść w odrobinę inną stronę[/quote]
I dlatego wszystkich namawiacie na lampy 6n2, oraz sciagniecie listew bocznych ??
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="WaCki"][quote="_edi"]czasem warto iść w odrobinę inną stronę[/quote]
I dlatego wszystkich namawiacie na lampy 6n2, oraz sciagniecie listew bocznych ??[/quote]
1)Do lamp nikogo nie namawiałem, mało tego - sam takowych też nie zakładałem, bo uważam, że LEDy helli są dużo ładniejsze.
2) Listwy szpecą, chyba że widzisz w nich coś fajnego, to ok, Twoja sprawa. Ewentualnie można zrobić jak Paffcio i założyć te ładniejsze z 6n2.
3) Oddaję honor - polerka całej felgi to mega oryginalne i nieszablonowe posunięcie, masz rację. :oki:
WaCki
jak wyciągasz zdanie z kontekstu, bo akurat tak zrobiłeś z tym co napisałem (to było odnośnie felg) to miej chociaż dobre argumenty. Akurat Bartek wymyślił dość ciekawe i pasujące rozwiązanie, nie pochwalił się tym na forum, no trudno, Jego sprawa. Mi się pochwalił, bo z Nim rozmawiałem i uważam, że owe niewspomniane na forum rozwiązanie jest dużo lepsze niż polerka, dlatego ją odradziłem.
Poza tym masz jakieś problemy emocjonalne? Jak tak to zapraszam na PW, a nie tutaj :)
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

oj chlopaki chlopaki lubie czytac takie posty ;]

WaCki naprawde zastanawialem sie na dpolerka ale urodzil sie troszke inny pomysl jak zrobie vt albo jak ktos mi zrobi wtedy bede mial rozeznanie tamtu w 100%

tak jak edi pisal mam maly pomysl ale to na pozniej ;]

pozdro ziomki ;]
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="_edi"]oza tym masz jakieś problemy emocjonalne? Jak tak to zapraszam na PW, a nie tutaj[/quote]
Bo nie zgadzam sie z Toba i nie chodze przy nodze ??
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

[quote="WaCki"][quote="_edi"]oza tym masz jakieś problemy emocjonalne? Jak tak to zapraszam na PW, a nie tutaj[/quote]
Bo nie zgadzam sie z Toba i nie chodze przy nodze ??[/quote]

Edi WaCki wy zawsze tak :P

tak na powaznie przemyslalem sprawe jedna pojdzie cala w polerke pierw zobaczymy co z tego wyjdzie ;]

teraz wybor gumy 175/50 czy 195/40 to jest pytanie ;]
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

A tam od razu zawsze, ja do Ediego nic nie mam, wrecz odwrotnie uwazam go za fajnego czlowieka majacego pojecie na tematy o ktorych pisze, jednak to jest forum i sluzy do wyrazania opinii, a ja to wlasnie robie.
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Tak jak mówi WaCki polerka jest zawsze dobra :) do mnie szczerze malowanie środka felg nie przemawia, a co do opon to ja bym wrzucal 195/40 ale wybor nalezy do Ciebie.
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”