[quote=""baton""]Odgrzewamy kotleta ;p
Dzień wolny, więc postanowiłem założyć stołki. Choć pierwsze w planach była renowacja foteli przed założeniem, jednak plan się zmienił i fotele są już w aucie. Trzeba zobaczyć jaki będzie komfort podróży w gorące dni takie jak obecnie mamy

Kilka fotek:

Przy montażu foteli zdziwiła mnie jedna rzecz. Z przodu miałem dwa rózne fotele, ten kubełkowy był podłączony kabelkiem z podłogi. Czyżby to była instalacja grzania stołków ? Trochę dziwne, tylko skąd ta instalacja w podłodze i to połączenie z fotelem skoro na desce rozdzielczej nie mam przycisków do grzania foteli. Kabelki instalacji z podłogi nie pasują do wtyczek w fotelach skórzanych...taka oto ciekawostka...Co mi jeszcze przychodzi na myśl to może jakis czujnik do poduszek ? W kubełkach była boczna poduszka.
Z klapy zniknęły również oznaczenia POLO oraz 1.4. Pozostała jeszcze naklejka po poprzednim właścicielu (sądząc po naklejce "I [kwiatek] GURU], właścicielce), która będzie trudna do usunięcia. Jest twarda i nie ma nawet jak na rogu zagiąć tej naklejki, aby próbowac dalej odklejać. Jednak jakiś patent na jej usunięcie trzeba będzie znaleźć.
W planach jeszcze mnóstwo rzeczy:
- dalszy proces zmian środka na kompletnie czarny: plastiki,osłony,podsufitka,boczki drzwi...
- zadbanie o lakier, montaż xenonów, zderzak i lotka GTI...[/quote]
w swoim fotelu miales czujnik zapięcia pasów, a w recaro masz grzanie dupek

( sprawdz czy pod siedziskiem masz przekaźnik)