MotoPiknik NO LIMIT Olsztyn 17.06.12 - okrojony VW TEAM BRODNICA na zlocie więcej fotek, jak tylko je zdobędę Audio wypluło 131.9 db więc jak na jeden głośnik w bagaju wynik ciekawy pozdro
droga spoko, przegoniłem trochę polkę ponad stówkę wreszcie, bo u mnie w koło komina to strach takie drogi...z resztą wiesz a tam extra
Vmax przy pomocy małej górki to 170, trochę dziw bo koni mało ale dała radę :)na zlocie załapałem się jak już mówiłem dzięki kumplowi na darmowe mierzenie Car audio kręciła mnie też jakaś telewizja, ale jaka nie pytajcie, koleś miał profi sprzęt więc coś pewnie zmontuje, chciałbym trafić na ten film kilka fotek, które zdobyłem lukam na nie i czuje niedosyt jeżeli chodzi o maskę, a konkretnie miejsce gdzie powinno byś wygłuszenie.....ma ktoś jakiś ciekawy pomysł jak to zagospodarować, żeby po jej otwarciu było ciekawie ?
[quote=""qK.""]Wuja może zagadaj z Dżozefem i dasz jak on takie lustra. Ładnie to wygląda [/quote]
strasznie droga jest kwasówka....jest inny pomysł już załatwiam materiał
[quote=""Skfarek""]Real Carbon :jester: :?:[/quote]
nic z takich rzeczy, nie stać mnie, podpowiem tylko, że maska leci od środka w czarny półmat i trójkąty są wyłożone niebieską skórką a co dalej to jak skończe qK widział pierwszy zarys miały być lustra ale....dużo osób już to ma, poza tym kwasiak czy nierdzewa są drogie, a to ma być estetycznie i tanio