[quote="barmaz91"][quote="patrykbadyl"]ostatnie dni w szkole. ciekawe czy będziemy tęsknić? :jester:[/quote]
na pewno bedziecie powiem wam czasy liceum/technikum to najlpesze co było [/quote]
się okaże
jeszcze tydzień do szkoły, później się będziemy cieszyć wolnością do matury i zobaczymy po maturach albo po wakacjach czy sie nie będzie przykrzyć bez szkoły ;P
[quote="barmaz91"]potem studia/praca a to juz nie to samo [/quote]
no niestety, czas leci nie ubłaganie, nie dawno się z Webakiem martwiliśmy że to dopiero 2 klasa i gdzie jeszcze tyle do szkoły, a tu został nam tydzień raptem...
ja pamietam ze po zakonczeniu szkoły taka impreza była u kumpla ze powiem szczerze na takiej bibie nie byłem jeszcze a p[o maturach była taka sama 2 najlepsze imprezy na jakich byłem
[quote="barmaz91"]ja pamietam ze po zakonczeniu szkoły taka impreza była u kumpla ze powiem szczerze na takiej bibie nie byłem jeszcze a p[o maturach była taka sama 2 najlepsze imprezy na jakich byłem [/quote]
no my tez mamy w piątek imprezę i z tego co się zapowiada to dużo pamiętać nie będziemy
no i o to chodzi zeby nie pamietac za duzo bo czasme nie warto najlpesze u nas było jak organizator spi nagle jego starsza go budzi bo jakis facet do niego on wstaje a ten koles do niego ze córka była na imprezie i kocyk z domu zostawiała i czy mogli by poszukać :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: jeden kumpel to na dachu altanki usnąłem ogolnie jedna wielka masakra była