[quote="przem_polo"]Jest dobrze :oki: .Gwintem pokrec troche w dol.Kierunki na blotnikach bym zmienil na ciemne,albo jakies zaslepki.
Bedziesz zmienial srodek??[/quote]
Myślę cały czas o zaślepkach WOB, chyab ze nie znajde to chwilowo przyciemnie te bardzo mocno. , a co do środka może jak znajde rozbitka GTI ?? zobacze jeszcze.
Sobota and Niedziela bedzie mnie mozna spoktać na trasie Ustrzyki Kraków
ładnie się prezenci, do do kierunków to szkoda że mnie nie zapytałeś to bym ci odradził
chodzi o to że to są SONARy i często jest z nimi problem bo parują jak wściekłe, daj ci Panie Boże żeby tak nie było.
ogólnie to fajna pola, musimy się kiedyś ścignąć 1,4 vs 1,6
Tylne lampy przy pomocy ciapka, garbategomarcina i foxa przeszly mala modernizacje aczkolwiek podmiana postojowej z stopem;D, i wymienilem boczne kierunki z kubrichem za czarne
A teraz co mi siedzi w głowie stickerbomb maska lub maska z grilem :) foto jak wroce z krk
Niestety, ale muszę. Auto idzie do żyda!!! 6500 bez nogocjacji. tak jak stoi, tak jak opisane. ! lub 7200 i dokładam (drzwi 2x, maske, zimowki na stali, i reszte pozostałości do polo)
Od wtorku w szpitalu dopiero udalo mi sie jakos dostac kom,puter oficjalnie koniec projektu ;:( autko skasowane po dachowaniu. sprawca uciekl, mi nic nie jest liczne stluzenia, i kark w usztywniaczu... ;(:(... zdjecia dodam jak wyjde.
Wiem, panowie, zdrowie najwazniejsze, ale w pewnym sensie tez mnie polo uratowalo. niskie zawieszenie jak doparlo ziemi schamowalo, i teraz nikt mi nie powie zep olo nie jest bezpeiczne.
[quote="harnasisko"]Od wtorku w szpitalu dopiero udalo mi sie jakos dostac kom,puter oficjalnie koniec projektu ;:( autko skasowane po dachowaniu. sprawca uciekl, mi nic nie jest liczne stluzenia, i kark w usztywniaczu... ;(:(... zdjecia dodam jak wyjde.[/quote]
masakra ważne, że żyjesz i nie jesteś kaleką, a ten sprawca co spowodował to po czym zwiał nawet nie sprawdzając czy żyjesz do odstrzału tylko się nadaje. Trzymaj się i wracaj do zdrowa :piwo: a i jeszcze jedno potrzebujesz pomocy by poogarniać temat rzeczy co sprzedawałeś i nie poszła wysyłka, bo mogę dać info do ludzi jeśli jest taka potrzeba czy sam ogarniesz??