Felgi ida w odstawke na bardzo dlugi czas mamy dramat poszla skrzynia wiec temat wstrzymany az do naprawy ((( :banghead: :banghead: :banghead: :shock: :shock:
[quote="yoker1988"]Felgi ida w odstawke na bardzo dlugi czas mamy dramat poszla skrzynia wiec temat wstrzymany az do naprawy [/quote]
ałaaaa. no ale to nie od dziś wiadomo że to słaba strona naszych autek. pozostaje życzyć powodzenia w naprawie. Jeżeli planujesz że to auto z tobą pobędzie to ja bym regenerował tą która padła. chyba że rozleciała się tak jak moja (zrobiła się dziura na wylot i poszedł olej), to już tylko druga w używce.
No niestety załamany jestem bez auta będę z 2 tygodnie jak nie więcej. zobaczymy co mi mechanik powie na szczęście nie pękła i nie wylał się olej wiec może jest szansa na reanimacje . A autko zostaje ze mną do końca albo moich albo swoich dni :amen: :amen:
No skrzynia już w domu. Dzis zawiozłem już ja do mechanika wiec po świętach już ruszam dalej dodatkowo zakupiony kolorek na listwy wiec będzie malowanko. czakany jeszcze za 2 paczuszkami ale to narazie tajemnica. pozdro
wszystko w najbliższym czasie Narazie mogę tylko tyle powiedzieć ze jestem bardzo zadowolony z skrzyni która dostałem no i czekam na rezultaty po założeniu jej.
Takie małe SPY narazie i od razu po odbiorze polówki od mechanika już zaczynam działania Tofik mnie uprzedził z tym no ale mówi się trudno hehe.
Skrzynia wymieniona na ETB od wersji 101KM klocki oraz manetka od kierunków /długich
Następne działania będą takie ze listwy i klamki idą w kolor nadwozia farba już czeka w domu teraz tylko trzeba kupić podkład no i czekam na chwilkę czasu bo od jutra już powrót na zajęcia wiec z czasem będzie krucho.