jak ktoś wpłaci to będzie zaznaczone jak na razie do wczorajszego wieczora żadnej wpłaty nie było
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
Pytanie do organizatorów. Wybieram się na zlot lecz jak pisałem wcześniej nie będę przez wszystkie dni (1 lub 2 noclegi). Przenocuje gdzieś na dziko Chciałem zapytać jakie koszty poniosę w takiej sytuacji? Czy jest jakaś wejściówka na teren zlotu? I jak z jedzeniem? Coś czytałem o menu, ale nie wiem do końca czy to płatne na miejscu, czy też wpłacać coś na konto. Proszę o informację. Dziękuję za wyrozumiałość
"...reggae jest radością, rzeczywistość to zły sen..."
- Vavamuffin
[quote="PMRudy"]Czy jest jakaś wejściówka na teren zlotu?[/quote]
Tak. Każdy uczestnik Zlotu obowiązkowo wykupuje bilet zlotowy, uprawniający do udziału w konkurencjach i odbioru gadżetów.
[quote="JuStIcE"][quote="PMRudy"]Czy jest jakaś wejściówka na teren zlotu?[/quote]
Tak. Każdy uczestnik Zlotu obowiązkowo wykupuje bilet zlotowy, uprawniający do udziału w konkurencjach i odbioru gadżetów.[/quote]
Więc biorąc pod uwagę, że nie płacę za nocleg, to ile mnie to będzie kosztowało? Wejściówka razem z samochodem, chyba że to bez różnicy. I coś czytałem o jakimś grillu?
"...reggae jest radością, rzeczywistość to zły sen..."
- Vavamuffin
PMRudy
W PW pisałeś na własną rękę... a tu zgłaszasz się oficjalnie. Proszę sprecyzuj o co biega, bo muszę podać do osrodka kto, gdzie i na ile dni, żeby nie było przypału, że potem ktoś za kogoś płacić musi, bo z jakiej racji...
Dzięki.
CZWÓRKI - DWA POKOJE PO DWA ŁÓŻKA
1. czaja + Magda + Tony + Doda
2. Deska + Agusia + Ore83 + Madzia
3. Rabbit82 + 3
4. TranceMorpher + 1, manypolo+1
5. kukusiek + Paulina, Cinal +1
6. kamien + 3
PIĄTKI - DWA POKOJE, W JEDNYM TRZY ŁÓŻKA, W DRUGIM DWA ŁÓŻKA
1. gwozdz + benny + lodzio + czacha + bleah
2. volf + sovinka + Quazzy + Grzechu + 1
3. JuStIcE + 1 + paroof + Toto + Ralph
4. Ciapek + 2 elja+hiszp4n
5. Brygada Kryzys
6. Jak87 + LeMaNeK + Bishop + 2
Mackow załatwione. Edi - z tego co się orientowałam - za końcową imprezę nie trzeba, ale bilet wyżywieniowy wykupić należy. Podobnie osoby, które przyjadą tylko na 1 dobę. kaska myślę, że nie będzie problemu - jeszcze potwierdzę w ośrodku, czy faktycznie.
CZWÓRKI - DWA POKOJE PO DWA ŁÓŻKA
1. czaja + Magda + Tony + Doda
2. Deska + Agusia + Ore83 + Madzia
3. Rabbit82 + 3
4. TranceMorpher + 1, manypolo+1
5. kukusiek + Paulina, Cinal +1
6. kamien + 3
PIĄTKI - DWA POKOJE, W JEDNYM TRZY ŁÓŻKA, W DRUGIM DWA ŁÓŻKA
1. gwozdz + benny + lodzio + czacha + bleah
2. volf + sovinka + Quazzy + Grzechu + 1
3. JuStIcE + 1 + paroof + Toto + Ralph
4. Ciapek + 2 elja+hiszp4n
5. Brygada Kryzys
6. Jak87 + LeMaNeK + Bishop + 2
Mackow załatwione. Edi - z tego co się orientowałam - za końcową imprezę nie trzeba, ale bilet wyżywieniowy wykupić należy. Podobnie osoby, które przyjadą tylko na 1 dobę. kaska myślę, że nie będzie problemu - jeszcze potwierdzę w ośrodku, czy faktycznie.
ZATEM MAMY 3 WOLNĄ!!!
Zamawialem pokój 2 os. nie ma mnie na liscie ?? dlaczego /?