POLO 6N by mari88 |Sprzedane.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Dzisiaj miałem troche wolnego czasu i skręciłem przedni gwint, jest prawie max, zostalo moze jakies 0.5 cm do skrecenia ;) tak wyglada teraz:

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 04 paź 2010, 21:01 przez mari88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Dobrze siedzi :oki:
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Witam ! jak na razie w temacie nic sie nie dzieje, ale szukam oryginalnych foteli półkubekłowych grzanych żeby na zimę już zawitały ;p
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

W tym tyg wrzuciłem na tył opony o nizszym profilu, bylo 50 a jest 45, i udało sie zejść niżej,przód skręcony na maxa a na tyle jeszcze 1 cm gwintu został. tak teraz sie prezenci :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Ładnie siedzi :D Ale szkoda Twojej pracy z kręceniem gewinde, bo zima tuż tuż :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

hehe to racja zima coraz bliżej ale troche na tym setupie moze jeszcze pojeżdżę ;p
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Dzisiejszy niemiły powrót z pracy, spotkanie z sarną ;/ kierunek, lampa,maska, atrapa i kawałek błotnika uszkodzone, jak pech to pech ;// najbardziej szkoda mi tego kierunkowskazu hella black ;//

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Szczescie w nieszcześciu że nie wpadła Ci w przednią szybę bo kolizje z takimi wysokimi zwierzakami czesto się tak kończą. A sarna jak? Maske i błotnik powinno udac się podprostować może i bez malowania, ale z kierunem to będziesz miał problem taki dostać
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Dokładnie, miałem dlugą droge hamowania, starałem sie uniknąć zderzenia, ale jednak sie nie udało, sarna lezała przez chwile a potem uciekła, błotnik to raczej na pewno uda sie wyprostowac bo nie jest duże wgniecenie, maske najwyzej kupie w tym samym kolorze, najwiekszy problem z tym kierunkiem bo takich to juz raczej nie dostane ;// na szczęście miałem AC to kase jakąś wyrwe.
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote="kymco18"]najwiekszy problem z tym kierunkiem bo takich to juz raczej nie dostane[/quote]
Inco ostatnio dostal gdzies takie, zagadaj do niego. A kierunku naprawde szkoda, bo Halle black sa takie fajne :(
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

AC to gdzie ejstes ubezpieczony jak ja chcialem AC to mi powiedzieli ze tylko auta z 99r wzwyz mozna ubezpeiczac na AC ?
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="marcc_Jr"]AC to gdzie ejstes ubezpieczony jak ja chcialem AC to mi powiedzieli ze tylko auta z 99r wzwyz mozna ubezpeiczac na AC ?[/quote]

U mnie ten samochód juz jest kilka lat, i AC jest od początku, a wiec kontynuacja i dlatego moze byc ubezpieczony, jak masz auto z 99 i chce w tym momencie oplacic AC to nie da rady.
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Towarzystwo pocztowe ubezpiecza auta >10 lat. Swoja droga, to nie rozumiem takiej polityki. Klient idzie do ubezpieczyciela, chce mu kase wylozyc, prosi sie, zeby ten przyjal skladke, bo raczej malo prawdopodobne, zeby z tego AC bylo cos wiekszego i drozszego robione przez najblizszy okres czasu, ale ubezpieczyciel nie chce ubezpieczyc, bo auto jest za stare. Ale to nie temat do narzekania na glupote w przepisach ;]
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote="Kubrick"]Towarzystwo pocztowe ubezpiecza auta >10 lat. Swoja droga, to nie rozumiem takiej polityki. Klient idzie do ubezpieczyciela, chce mu kase wylozyc, prosi sie, zeby ten przyjal skladke, bo raczej malo prawdopodobne, zeby z tego AC bylo cos wiekszego i drozszego robione przez najblizszy okres czasu, ale ubezpieczyciel nie chce ubezpieczyc, bo auto jest za stare. Ale to nie temat do narzekania na glupote w przepisach ;][/quote]jakby się to firmie ubezpieczeniowej opłacało to na pewno nie było by problemu z AC w starszych autach, i przypuszczam, że to również nie jest wina przepisów, bo raczej każda firma ma oddzielne...bardziej bym obstawiał, że firmy starają się wykluczyć próby wyciągnięcia od nich pieniędzy poprzez celowe zniszczenie auta czy tym podobne rzeczy... :)
wracając do tematu to szkoda auta, ale dobrze że z AC sobie to zrobisz, ja też ostatnio miałem przygodę z sarną, ale na szczęście moja prędkość była mała, sarna mała, no i zderzak spełnił swoje zadanie i pochłonął siłę uderzenia...straty to lekko pogięta tablica, a sarenka wpadła pod auto z naprzeciwka, ale nie wiem co się więcej stało bo trochę dalej się zatrzymałem, bo wcześniej nie było możliwości :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

Przy jakiej prędkości walnąłeś w tą sarne? Ja miałem tydzień temu podobne spotkanie przy prędkości ok 60km/h i o dziwo na froncie nie ma ani śladu .......
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”