siema skoczi
jak ja zakładałem swój temacik to ktoś mi polecił tez silver led ale w wykonaniu bardziej czerwonym http://img341.imageshack.us/img341/6181 ... be0yd2.jpg
Z tą czerwienia w środku nie przesadzisz? Mowie o kierownicy i mieszku.
hmm tylko jeśli bym tak robił to musiałbym kierunki bardziej w odcień pomarańczu dać bo smerfy się rzucają że kierunek czerwony.. jeśli chodzi o środek to wersje GTI mają go dużo więcej kierownice też chciałbym obszyć tylko nicią a mieszki tak wizualnie pod dekielki z felg:)
[quote=""Skoczi""]hmm tylko jeśli bym tak robił to musiałbym kierunki bardziej w odcień pomarańczu dać bo smerfy się rzucają że kierunek czerwony.. [/quote]
Niekoniecznie W 6N2 jest czerwony przecie
JuStIcE
ano nie lampy w 6n2 daja tak jakby tylko efekt wizualny ze sa cale czerwone, w rzeczywistosci czerwone są takie jakby paski w srodku jest kapturek pomaranczowy
Skoczi
zwykly srebrny metalik od lb7z mozna rozroznic juz na 1 rzut oka, perła jest bielsza ewidentnie i wpada pod blekit delikatnie, zaś srebrny metalik zawsze bedzie srebrnym nudnym metalikiem
[quote=""Paffcio""]Skoczi
zwykly srebrny metalik od lb7z mozna rozroznic juz na 1 rzut oka, perła jest bielsza ewidentnie i wpada pod blekit delikatnie, zaś srebrny metalik zawsze bedzie srebrnym nudnym metalikiem [/quote]