Nigdy nie jest za pozno, zeby sie ksztalcic i przekwalifikowac. Mowilem o tym 100x ale powiem jeszcze raz - moja mama skonczyla studia po 40tce, robi zupelnie co innego niz to co robila przed studiami i ma sie dobrze. Jak ktos pisze, ze jest za pozno, albo szuka innych wymowek to znaczy, ze po prostu mu sie nie chce. Pamietajcie, ze to jak przezyjemy nasze zycie zalezy glownie od nas samych. Szymon glupi nie jestes wiec jak Cie kreci mechanika to atakuj.
Wstalem, w uszach juz niezle, teraz jem sniadanie i sobie jeszcze poleze chociaz miazga pogoda... w Szanghaju jakas turbogrypa panuje bo prawie wszyscy znajomi teraz na antybiotykach i kroplowkach :shock: dobrze, ze wychodze na prosta.[/quote]
jak bym nie chciał to bym o Tym nie pisał, chciałem się trochę teorii podszkolić i pójść na technika pojazdów samochodowych, kierunku nie otworzyli bo nie było chętnych, a żeby ktoś zatrudnił człowieka bez doświadczenia (na papierku) to zapomnij, ogólnie to pracy nie ma... jedynie co to teraz mi zostaje pojeździć po dobrych warsztatach i gadać z właścicielami może by wzięli na praktykę (bezpłatną oczywiście) i nie do takich gdzie szkoły wysyłają uczniów na praktyki bo tam to tylko uczą kombinować i naciągać...