Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""shao""]Zero mocy, telepie jak dizel i jakby palil na pol gara i zauwazylem, ze ubylo mi odrobinke plynu chlodniczego. Zanim to zauwazylem to myslalem, ze to wina paliwa wczorajszego (bo dojechalem do domu na lajcie wczoraj, a przed samym garazem zaczelo terkotac). I brzmi jakby byl gdzies wydech rozszczelniony na wysokosci katalizatora.

Przez chwile dzisiaj bylo ok, ale potem telepansko. Najwyzej trzeba bedzie opchnac komus za 2zl i kupic cos jak wroce.[/quote]
Marcin obyś nie miał tego co ja miałem w swojej granatowej, bo dokładnie takie same objawy miałem jak okazał się silnik do śmieci, zobacz jak wygląda olej i ewentualnie świece.
Mi odechciało się wszystkiego :doh: :banghead: właśnie przyszła wypłata oczywiście bez premii, która miała być na która robiłem w grudniu i znów jest kręcenie i zero wyjaśnień WTF :angry2: oczywiście jak znam życie i praktyke odkąd tu pracuje, to w zyciu tego na oczy nie zobaczę już.... mam ochotę ubrać się i iść stąd do chaty :commando:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

:hello:
Pogoda lipna :glare:
Raz napiernicza śniegiem raz słonce :closedeyes:
Nie mam siły jakoś - bania skuta po dzisiejszych zajeciach :closedeyes:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

dziś z częstochowy leciałem, to normalnie w połowie drogi ciemno jak tornado i śnieżyca że na 50m max widoczność - zawiało grozą, ale generalnie dało się jechać, oprócz jednej czołówki gdzie się nie popisałem przed zakrętem :P
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

Ahoj wszystkim.
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""shao""]Zero mocy, telepie jak dizel i jakby palil na pol gara i zauwazylem, ze ubylo mi odrobinke plynu chlodniczego. Zanim to zauwazylem to myslalem, ze to wina paliwa wczorajszego (bo dojechalem do domu na lajcie wczoraj, a przed samym garazem zaczelo terkotac). I brzmi jakby byl gdzies wydech rozszczelniony na wysokosci katalizatora.

Przez chwile dzisiaj bylo ok, ale potem telepansko. Najwyzej trzeba bedzie opchnac komus za 2zl i kupic cos jak wroce.[/quote]
Marcin obyś nie miał tego co ja miałem w swojej granatowej, bo dokładnie takie same objawy miałem jak okazał się silnik do śmieci, zobacz jak wygląda olej i ewentualnie świece.
[/quote]

Karol olej ok, poziom i kolor. Może to wilgoć gdzieś w układzie zapłonowym. A może trzeba się pozbyć parcha. Dobrze, że drugie auto jest, szkoda ze PB98 droga ostatnio :mrgreen: Ale i tak na razie mi sie do niczego auto nie przyda więc... obadam temat później.
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""dumle""]dziś z częstochowy leciałem, to normalnie w połowie drogi ciemno jak tornado i śnieżyca że na 50m max widoczność - zawiało grozą, ale generalnie dało się jechać, oprócz jednej czołówki gdzie się nie popisałem przed zakrętem :P[/quote]

chciałem napisać, że jak katowicką leciałeś to dwupasmówka jest i ta czołówka mnie dziwi, ale przecież teraz to podobno jeden wielki plac budowy jest i pod jednym pasie :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

nie jeżdżę katowicką bo rozpiżdżona, znam bardzo dobry skrót przez końskie ;)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

a to już wiem którędy :) tylko tutaj to wąsko i wsie znowu
Obrazek
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ale bardzo ładny asfalt i wsi mało i nawet nietłocznie, w 3h się robi trasę 280km więc luzik
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""shao""]Karol olej ok, poziom i kolor. Może to wilgoć gdzieś w układzie zapłonowym. A może trzeba się pozbyć parcha. Dobrze, że drugie auto jest, szkoda ze PB98 droga ostatnio Ale i tak na razie mi sie do niczego auto nie przyda więc... obadam temat później.[/quote]
Weź nawet tak nie mów :( zostaw dziada, bo ostatnio coraz więcej ich odpada, ostatnio jedą też w piątek widziałem na chodzie na spocie, a w sobotę tylko sama buda została :shock:
Może jeszcze być lipa ze świecami albo kable w-n tyle na szybko mi do głowy idzie z tego co miałem swoje awarie w ALL-u
BTW
Idę w środę na rozmowę o pracę do konkurencji zielonej, zobaczymy co będą mieli do zaoferowania... jakoś tak bez większego przekonania, ale coś działać trzeba ku lepszemu
Awatar użytkownika
shao

Kable i swiece w miare swieze, moze wilgoc gdzies w ukladzie zaplonowym. Zobaczymy, na razie mam wieksze zmartwienia na glowie (w stylu kolacja :D).
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""shao""]Kable i swiece w miare swieze, moze wilgoc gdzies w ukladzie zaplonowym. Zobaczymy, na razie mam wieksze zmartwienia na glowie (w stylu kolacja ).[/quote]
to nie ma kurde na to mocnych, ja po roku miałem przewody w śmietnik, mimo iż były kupowane jako markowe nie shit :D posiedzi w garażu w suchym to zobaczysz co będzie się działo ;)
Awatar użytkownika
shao

Ostatnio bylo mocno wilgotno, w koncu na dachu garazu jest park :D No nic, jezeli nie poprawi mu sie przed wyjazdem to trzeba bedzie zobaczyc po przyjezdzie.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""shao""]Ostatnio bylo mocno wilgotno, w koncu na dachu garazu jest park No nic, jezeli nie poprawi mu sie przed wyjazdem to trzeba bedzie zobaczyc po przyjezdzie.[/quote]
daj dziada Łukaszowi i niech się bawi 4 miesiące :D
Awatar użytkownika
shao

Za mocne auto... Nie chce, zeby sie zabil.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”