Jako że dawno nie było up-a trzeba coś dodać
Na początek złe wieści :butcher: obrysy z golfa oraz mój przedni zderzak zostały oddane do jak sie okazało ,,profesjonalnego" zakładu gdzie mieli mi zamontować obrysy w idealny sposób. Co sie okazało wycięte dziury w zderzaku były za duże, obrysówki miały popękane zaczepy i ułamaną krawędź tak więc ani zderzaka ani obrysówek nie było (jedyny pozytyw że dostałem zwrot kosztów za zderzak i obrysy) :butcher: Po tej akcji odechciało mi sie modów i obrysówek jednak szybko minęło
Tak wiec kupiłem nowy zderzak w takim samym kolorze (podziękowania dla aros11 :piwo: ) oraz od mojej dziewczyny dostałem w prezencie nowe obrysówki z volvo po lifcie. Na początku wydawały mi sie za duże jednak po przymiarce zmieniłem zdanie i jak dla mnie są idealne.

Zima sie zbliża tak więc zagościły opony 185/55/14 do tego kupiłem ori kołpaki i gumowe dywaniki vw. Kołpaki na zdjęciu wyżej

Wyczyściłem nadkola,skrzynie biegów, wymieniłem filtry, olej, płyn hamulcowy, przeguby z osłonami.

Dokładka z gti oraz zamontowałem po roku czasu lusterko wsteczne czarne

1 komplet ori bbs rs 772 pozostał u mnie

Wpadły też lampy xenon od gti

Teraz coś pod maską
Zakupiony został ocieplacz na akumulator, osłona silnika wraz z obudową filtra, podstawą akumulatora i kurkami zbiorniczków poszła w czarny połysk, aternator, łapa silnika oraz kilka innych części zostało wypolerowane (zdjęcia wyszły słabe lecz jeszcze bedzie mycie silnika, polerowanie kolejnych części oraz nowe zbiorniczki )

I to jak na razie chyba tyle :piwo: