Białe 6N2

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: baton »

Jakbyś miał chęć i czas przyjmę jeszcze kilka fotek.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

[quote=""baton""]Jakbyś miał chęć i czas przyjmę jeszcze kilka fotek.[/quote]
Tylko jest jeden problem i nie wiem czy zauważyłem może nie... robiłem zdjęcia na torze tak żeby nie było widać reszty drzwi bo w GT5 6N2 GTi jest w 5D :angry: ale co tam od frontu z lekkim bokiem jakoś wygląda. Patrykmp3 zasugerował, żebym nagrał filmik z przejazdu 6N2 GTi i spoko coś ogarnę a fotki to doślę Ci na emaila jak już będę parę miał.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""baton""]turzol, dzieki za manual. Przeglądałem ten dział, a ten temat musiał umknąć mojej uwadze.

Dzięki za informację drifter, czyli 121zł za kawałek plastiku, to nie jest taki tani :)[/quote]

Baton może nawierć sobie w swoim starym plastiku ten otwór na zegarek analogowy ? Nawet mogę Ci wysłać do przymiarki mój element żebyś sobie pomiary zrobił jak w oryginale co ? Dla mnie żaden problem tylko że później założe budziki :oki: Wtedy koszt Cię wyniesie ok 12zł. (koszt odesłania mojego elementu) i ponad 100plów w suchym. :grin:
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Bejcuś""][quote=""baton""]

Baton może nawierć sobie w swoim starym plastiku ten otwór na zegarek analogowy ? Nawet mogę Ci wysłać do przymiarki mój element żebyś sobie pomiary zrobił jak w oryginale co ? Dla mnie żaden problem tylko że później założe budziki :oki: Wtedy koszt Cię wyniesie ok 12zł. (koszt odesłania mojego elementu) i ponad 100plów w suchym. :grin:[/quote][/quote]

To jest dobry pomysł. Poszło PW.
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Obrazek

Zegary z GTI wylądowały w samochodzie, przebieg na nowych zegarach jest większy od przebiegu na starych o równo 12 700km Zegary zostały założone jeszcze bez daszka. Przed poskładaniem wypadałoby już pomalować plastiki, czyli część daszka,kratki nawiewu boczne i środkowa oraz trójkąty na głośniki. Pytanie brzmi na jaki kolor, bo jeszcze sam nie wiem. Czarny mat czy połysk, a może coś z ciemnego brązu? Podsufitka,słoneczka, rączki będą czarne.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""baton""]Obrazek

Zegary z GTI wylądowały w samochodzie, przebieg na nowych zegarach jest większy od przebiegu na starych o równo 12 700km Zegary zostały założone jeszcze bez daszka. Przed poskładaniem wypadałoby już pomalować plastiki, czyli część daszka,kratki nawiewu boczne i środkowa oraz trójkąty na głośniki. Pytanie brzmi na jaki kolor, bo jeszcze sam nie wiem. Czarny mat czy połysk, a może coś z ciemnego brązu? Podsufitka,słoneczka, rączki będą czarne.[/quote]

No ładnie Baton, zakładaj resztę fantów i będzie grało! Udało Ci się wyciąć w dolnym daszku ten otwór na zegarek analogowy ?
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Czekam jeszcze na przesyłkę. Pewnie jutro będzie i wtedy sobie to odmierze oraz będę się zastanawiał czym to wyciąć. Pewien pomysł mam, aby wziąść plastik do pracy i dam chłopakom na serwis. Jak montują do nowych samochodów czujniki cofania, to wiercą ładne otwory w zderzakach, nie wiem tylko czy będą mieli możliwość zrobienia otworu o wymiarach, których będę potrzebował. Zobaczymy.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""baton""]Czekam jeszcze na przesyłkę. Pewnie jutro będzie i wtedy sobie to odmierze oraz będę się zastanawiał czym to wyciąć. Pewien pomysł mam, aby wziąść plastik do pracy i dam chłopakom na serwis. Jak montują do nowych samochodów czujniki cofania, to wiercą ładne otwory w zderzakach, nie wiem tylko czy będą mieli możliwość zrobienia otworu o wymiarach, których będę potrzebował. Zobaczymy.[/quote]

Pakę CI wysłałem we wtorek rano także już powinna być, tylko zwróć w całości :grin: ale spoko jak wiercą w zderzakach to i to ogarną bezproblemowo, tylko dokładnie przymierz mój element do Twojego a sukces gwarantowany!!! Powodzenia!!! :good:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Ciekaw jestem czy zegarek nie jest wielkości otworowi do zawiasów w szafkach, Są dostępne takie specjalne wiertła i byś sobie sam ładnie to zrobił ;)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""Marcinek""]Ciekaw jestem czy zegarek nie jest wielkości otworowi do zawiasów w szafkach, Są dostępne takie specjalne wiertła i byś sobie sam ładnie to zrobił ;)[/quote]

Ten otwór jest nieco większy i co mnie zdziwiło jest owalny a nie idealnie okrągły, ale Baton ogarnie napewo ;)
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Nawet nie zwróciłem uwagi, że jest owalny. To pewnie utrudni sprawę, ale damy radę :)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Dasz rade :D Polacy nie takie cuda robią :crazy:
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, 21:08 przez Adrian_Malbork, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Adrian_Malbork""]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8492_n.jpg
;>[/quote]

Przednie koło wygląda jak by było cofnięte
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

ogólnie jakieś takie dziwne..
Ale chciał zobaczyć jak wygląda biała dokładka w kolor + xenon front :P
Takie wygrzebalem foto tylko.
Mi się podoba dokładka ;>
Obrazek