[quote="KondzioR."]Wycisz dobrze podłogę w aucie, daj z 5 warstw jakiegoś filcu czy coś

To ile to ma dokładnie kucy?[/quote]
wiesz tylko nie chodzi o hałas wewnątrz, bo to jeszcze można przeżyć, ale chciałbym żeby można było w ciszy przejechać przez miasto :banghead:
na trasie też by się troszeczkę mniej dB przydało, bo jak mnie słychać z 3km to przegięcie trochę
we wnętrzu hałas jest głównie z powodu końcówek wydechu w dół i przez to jest rezonans, więc trzeba ciąć zderzak i wypuścić końcówki
a na wydechu mam dwa tłumiki i średnicę 3 cale, musimy sprawdzić czy środkowego nie da się wpakować jeszcze większego, wtedy zamiast rury będzie tłumik :rotfl:
co do mocy, jest wystarczająca :mrgreen:
a w liczbach to biorąc pod uwagę, że serie nie trzymają mocy, silnik po swapie dostają program i wydech i wszystkie mają 300-310km
0-100 - 4,8-5,0s - nie wiem jak ale testerzy mają już wprawę i wg pomiarów wychodzi co wychodzi
0-200 - 15s
0-260 - brak danych, ale bardzo szybko leci :mrgreen: pewnie z 25-30s
V-max jest 260km/h - skrzynia na więcej nie pozwoli, a inne nie chętnie wytrzymują z 3.6 - u raszjana skrzynia pozwalała na 284km/h, ale posypała się kilka razy.
[quote="MiSiEk-GDA"]...Od razu mi się przypomina ta cordoba z R36 pod machą

Ten dźwięk to poezja dla uszu normalnie siedzę i gwałcę replay na YT cały czas

Fajnie, że będziesz na ogólnopolskim będzie można zobaczyć i posłuchać na żywo :oki:[/quote]
Cordoba Raszjana się modzi i na sezon będzie gotowa z nowymi bajerami i powinna być jeszcze trochę szybsza
proszę się nie nastawiać na słuchanie mojego strucla, nie ma siły żebym go katował i dawał do odcinki :acute: