pawellini potwierdza się że Revolution to kupa spuszczona rurami, mażą już jak cholera i piszczą.
Drugi zgrzyt albo raczej prawo serii bo polo też zaczęło ostro gnić, takie cuś się okazało moim oczom podczas mycia auta:

Jak się mocno przyjrzeć to widać że w górę i w dół idą drobne pęknięcia więc niedługo więcej może odpaść.Temat zgłoszony w ASO, dokonane już dwukrotnie oględziny z pomiarem lakieru i dalej czekam.
Na osłodę podłubałem trochę w aucie montując lakierowaną ramkę grilla. Teraz już wiem czemu zamiennik pt. Diamond jest bee Podczas próby montażu zabrakło do szczęścia ok. 1 mm by się zmieścił bezproblemowo, po kombinacjach z przycinaniem i wezwaniu wielu kobiet lekkich obyczajów wreszcie się udało. Niestety nie zlicował się jak oryginał idealnie z resztą, tylko wystaje po bokach ok. 2 mm ale w sumie nie widać tego. Zresztą oceńcie sami:

Dalej w ramach pierwszej potrzeby ponieważ spaliła mi się żarówka, dokonałem wymiany hurtem na Osramy Night Breakery Plus o takie:

I na sam koniec by zniwelować efekt "rozlanego jajka" założyłem Philipsy Silvervision bo jakoś do Carpointów nie mam zaufania (do Diamonda już też):

efekt:
Będzie też mały mod zderzaka przedniego, który upodobni go do zderzaka z RSa dzięki użyciu: