Nio powiem że ładnie Ci te przednie lampki wyszły!!! No i własna robota cieszy bardziej!!! Daj wypolerować szkła reflektorów od środka i będą cleary!!! Wtedy będzie ładny efekt i podobno to nie taki duży wydatek. Ogólnie ładne autko a szeroki pakiet zdesiów odmłodzi je... Pzdr!!!
Umc!!! Umc!!! Bo bez tuningu to nie ma jeżdżenia... haha
Alwaro89
Dziekuje aaa ta polerke to gdzie mozna zrobic ??
i jesli ktos wie to niech napisze ile to kosztuje
ale z drugiej strony kolega mi mowil ze Ci co to poleruja podobno nie odpowiadaja za to jesli szklo peknie i ze nawet drobny kamyczek moze spowodowac pekniecie,ze to ryzykowne ta polerka; to ja juz sama nie wiem :niewiem:
Słyszałem że można to zrobić samemu papierem wodnym i filcem, ale bardzo to pracochłonne... No i potem trzeba zmienić żarówy i dać takie odbłyśniki przed żarówkę jak jest w nowszych autach z gładkimi kloszami żeby nie ślepić innych...
Może spróbuj gdzieś kupić same szkła z lamp DEPO do ori będą pasować a koszt nie będzie taki wielki, no i masz wszystkie znaczki homologacyjne, kup ten storzek osłaniający żarówe i będzie gitara...
PS: Jak masz pecha to stłuczesz i oryginalny reflektor... Wiem że kolega dokupował do golfa MK3 szkło do DEPO, ale nie wiem gdzie...
Zapraszam do mnie skomentować moją POLE... :bye:
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Ale powiem Ci jak tak patrze na Twoje autko, że w Poli szerokie zdesie robią masakryczną pracę w odmłodzeniu autka... Kiedy idzie do lakiernika, może jak już dajesz do malowania to zaspawaj go trochę, np. tylko te dwa boczne cienkie wloty i otwór na ucho holownicze tak jak ma Karool21??? Podobno to nie taka droga zabawa a wygląda supcio!!!