szpiegowskie zdjęcia ;p robione fonem na sesje przyjdzie czas bo spadł śnieg i nie dało rady pojechać na myjke :banghead:
tutaj nowy zderzaczek od Paffcia :piwo: plus dokładka gti i krateczki gti :crazy: gril też jest od gti ale przechodzi mały retusz :butcher:
a tutaj niespodzianka miało nie być felg w tym roku ;p a jednak cos tam sie zmieni
zdjecia z przymiarki, musze kupić 8 śrub krótkich bo z tyłu zahaczają w będnie chyba o cylinderek :angry2: jest to szeroka stal 14 wiec polo poszło jeszcze ze 2-3 cm w dół :crazy: będzie malowana na biało wiec wiecej fotek juz na aucie później na gotowo :butcher:
I pytanie jak zdjąć bęben w 6n2?? bo dzisiaj chciałem zdjąć i zauważyłem ze chyba piasta zostaje a zdejmuje sie sam bęben tak jak powiedzmy tarcze, tylko problem w tym ze trzymają szczęki :banghead: gdzieś tam chyba sie wkłada srubokret zeby je ściągnąć tylko nie wiem gdzie

mozna prosic o foto??
A dokładka z Gti wycisneła ze mnie siódme poty :assasin: to nie takie proste zeby założyć :crazy:
P.S. do sprzedania zderzak z mojego auta w stanie dobrym do malowania tanio oddam (bardzo tanio

i kratki zderzaka boczne z otworami na halogeny i srodkową stan idealny a i dwie sztuki dokładki tej wąskiej też tanio oddam bo po co ma leżeć